Το YouthSpeak Forum επιστρέφει στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη πιο ανανεωμένο από ποτέ!

 

  • Θέλεις να αναπτύξεις ηγετικές δεξιότητες και soft skills;
  • Θέλεις να  δικτυωθείς με κορυφαίους οργανισμούς και επιχειρήσεις;
  • Θέλεις να συζητήσεις για τοπικά και εθνικά ζητήματα με διαφορετικά άτομα;
YouthSpeak Forum

YouthSpeak Forum

Την ευκαιρία αυτή σου δίνει η AIESEC Ελλάδος, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το YouthSpeak Forum στην Αθήνα και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη!

Λίγα λόγια για το YouthSpeak Forum…

Το YouthSpeak Forum είναι μια εκδήλωση, που έχει δημιουργηθεί από νέους για νέους. Φέτος, έχει θέμα το “Unmute”. Δηλαδή, πώς μπορούν να βγουν οι νέοι από την κατάσταση “Mute”, στην οποία βρίσκονται και να κινητοποιηθούν για ένα καλύτερο αύριο.

Οι παρευρισκόμενοι  θα έρθουν σε επαφή με κορυφαίους επιχειρηματίες, ηγέτες και οργανισμούς. Έτσι, καλούνται να μοιραστούν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να αναλαμβάνουν όλοι δράση σε τοπικά και εθνικά ζητήματα.

Θα αλληλεπιδράσουν με άλλα άτομα από διαφορετικά περιβάλλοντα για το παραπάνω θέμα και θα τους παρακινήσουν να κάνουν μια αλλαγή. Τέλος, θα ανακαλύψουν τη σημασία και το σκοπό των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει θεσπίσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Ενώ, θα κληθούν να δράσουν πάνω σε αυτούς. 

Πληροφορίες εκδήλωσης

Το YouthSpeak Forum Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα). Ενώ το YouthSpeak Forum Θεσσαλονίκης στις 21 Μαρτίου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας -Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη).

Στενοί συνεργάτες στη δημιουργία του YouthSpeak Forum 2020 είναι οι ακόλουθοι: Bayer, Vodafone, Vodafone CU, P&G, EY, PwC, Deree – The American College of Greece.

Τόλμησε, Δράσε, Διεκδίκησε!


Δηλώσεις συμμετοχής:

Mπορείς να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή στα παρακάτω links για:

Αθήνα: https://ysfathens2020.eventbrite.com/
Θεσσαλονίκη: https://ysfskg2020.eventbrite.com

Για να μάθεις παραπάνω πληροφορίες για το YouthSpeak Forum μπορείς να επισκεφτείς την σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.

Σχόλια