Vinyl & Vintage Marketplace: Music, Fashion, Art and More (29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2019).

Αυτήν την Παρασκευή 29/11 το Vinyl and Vintage Marketplace ανοίγει τις πόρτες του για ένα τριήμερο γεμάτο events και εκπλήξεις!

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση…

Το Vinyl & Vintage Marketplace είναι ένα νέο event με σκοπό να γίνει θεσμός στο κέντρο της πόλης. Απευθύνεται στους ανθρώπους, για τους οποίους η αισθητική είναι τρόπος ζωής. Σ’ αυτούς που εκτιμούν τον χαρακτήρα των vintage ρούχων και σε αυτούς που μετατρέπουν την ακρόαση της μουσικής σε μυσταγωγία. Ακόμα, σε όσους εκτιμούν την αξία του μοναδικού δώρου και γοητεύονται από τη μαγεία της ανακάλυψης.  

Το Vinyl & Vintage Marketplace θα συσπειρώσει ιδιώτες, επαγγελματίες πωλητές και εκθέτες, με πολλά καινούργια και συλλεκτικά προϊόντα. Προϊόντα, εκ των οποίων ορισμένα αφορούν την μουσική (βινύλια, CD’s, 45άρια), που είναι και ο κύριος κορμός του V&V Μarketplace.

Επιπλέον, vintage ρούχα, αξεσουάρ και αναλογικά ηχοσυστήματα υψηλής ποιότητας (high end). Επίσης, μοναδικά χειροποίητα είδη διακόσμησης, καθώς και συλλεκτικές αντίκες από παιχνίδια και juke box, ως φωτογραφικές κάμερες και διαχρονικά gadgets.  

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Οι πόρτες του Vinyl and Vintage Marketplace θα ανοίξουν για το κοινό την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 12 το πρωί. Με ένα dj set του Μιχάλη Δέλτα αρχίζει επίσημα την ίδια μέρα στις 18:00 το απόγευμα ο κύκλος των event του τριημέρου.

Με αφορμή το “Elation”, το νέο του, αριστουργηματικό άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης των φίλων της ηλεκτρονικής και όχι μόνο μουσικής, θα εγκαινιάσει με τον καλύτερο τρόπο το Vinyl and Vintage Markeplace, με ένα δίωρο dj set στο οποίο επίσης θα παίξει κομμάτια από το “Elation”. 

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, o Γιώργος Μουχταρίδης θα παίξει μουσική και θα μεταδώσει ζωντανά την μεσημεριανή εκπομπή του στον Pepper FM 96.6 απευθείας από το Ωδείο Αθηνών. Παράλληλα, από τα decks της έκθεσης, θα περάσουν αργότερα ο Νίκος Πετρουλάκης, ο Σωτήρης Ρουμελιώτης και ο Χάρης Βαρτζαμπετιάν.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 1/12, παίρνουν τη σκυτάλη ως το μεσημέρι οι dj’s του Vinyl and Vintage και του Big Mouth, που έχει αναλάβει το cafe bar της διοργάνωσης. Αμέσως μετά, η δράση θα μεταφερθεί στην ζωντανή σκηνή του Vinyl and Vintage. Οι Mama Sings Fire, το συγκρότημα της ηθοποιού και τραγουδίστριας Πηνελόπης Αναστασοπούλου, θα ανέβει στη σκηνή στις 16:30.

Λίγο αργότερα, στις 18:30, θα ακολουθήσουν οι Bag of Nails, το blues rock τρίο, του οποίου το πρώτο άλμπουμ, “The Wolf inside me”, θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στη Γερμανία και στις αρχές της επόμενης χρονιάς στη χώρα μας.  

Καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν την έκθεση του Χρήστου Κισατζεκιάν. Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες των τελευταίων τριών δεκαετιών από συναυλίες Ελλήνων και διεθνών μεγάλων ονομάτων.

Παντρεύοντας τις δύο μεγάλες του αγάπες, τη μουσική και τη φωτογραφία, ο Χρήστος Κισατζεκιάν έντυσε οπτικά, από το 1989 ως σήμερα, το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού μουσικού και μη τύπου. Έτσι, αποτύπωσε μοναδικές ιστορικές στιγμές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ένα κομμάτι των οποίων θα εκθέσει στο Vinyl and Vintage Marketplace.

Το σημείο συνάντησης

Για τρεις μέρες, ο φιλόξενος Πολυχώρος του Ωδείου Αθηνών στο κέντρο της πόλης και το ειδικά σχεδιασμένο, με φαγητό, σνακς και coctails, cafe bar του Vinyl and Vintage Marketplace θα γίνει το σημείο συνάντησης! Άνθρωποι κάθε ηλικίας, που τους αρέσει να ταξιδεύουν στον χρόνο, θα παρευρεθούν εκεί.

Ραντεβού, λοιπόν, αυτό το τριήμερο για να γνωριστούμε από κοντά!


Πληροφορίες διοργάνωσης

Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου B 17-19) 

Ώρες λειτουργίας:

29/11: 12:00 – 22:00

30/11: 10:00 – 22:00

1/12 : 10:00 – 21:00

www.vinylandvintage.gr

Διοργάνωση: www.changecreative.gr

www.livephotographs.com 

 

Σχόλια