Αυτό το φθινόπωρο βρίσκει τον ευρηματικότατο Γιώργο Καπουτζίδη να αποπειράται να γράψει και να σκηνοθετήσει το πρώτο του θεατρικό έργο.

Ο προσφιλής δημιουργός μάς παρουσιάζει μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, ”διανθισμένη”με έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις, άφθονο γέλιο αλλά και ισχυρές δόσεις συγκίνησης. Τοποθετείται στο σήμερα, σε μια προσπάθεια να μάθουμε το αύριο που μας ξημερώνει.

«Ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι οι επτά νέοι πρωταγωνιστές της παράστασης κούμπωναν με τους ρόλους όπως τους είχα στο μυαλό μου. Τον ρόλο της Κατιάνας πολύ λίγες θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν.Έχει Έχει κύρος, την εκτιμούν ιδιαίτερα οι γυναίκες και θα ακούσουν προσεκτικά την ιστορία που έχει να πει

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια

Ένας γάμος που διαλύεται από μια απιστία

Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε τη αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Η συνέχεια επί σκηνής…

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Αποστόλης Ψαρρός και η Κατιάνα Μπαλανίκα

Σε διπλή διανομή με την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Γωγώ Καρτσάνα

Η αυλαία ανοίγει στις 16 Οκτωβρίου και περιμένουμε να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις μας για την επιτυχία της!

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων στο http://www.viva.gr

Σχόλια