Η Σtella ροκάρει, κάνει τον κόσμο να κουνιέται και τον γυρνάει εξάγοντας ωραίες μουσικές.

Σε ένα υπέροχο live, της Σtella, παρευρέθηκε το Frapress.gr το βράδυ της Παρασκευής 25/01 στο Six Dogs. Εκεί μαζί με τους Αθηναίους λάτρεις των indie pop & Rock ήχων απολαύσαμε ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια!

Φωτογραφία: Χάρης Μπάμπουρας

Η Σtella με τις περιοδείες της σε Ευρωπαϊκές πόλεις που γνωρίζουν από μουσική όπως: Groningen – Netherlands, Bologna – Italy, Reykjavík – Iceland, Bremen – Germany, Hamburg – Germany και Vilnius – Lithuania, έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα. Πλέον είναι ένα αναγνωρίσιμο όνομα στην Ευρώπη και είναι θέμα χρόνου η εκτόξευση της στην κορυφή των ευρωπαϊκών τσαρτς και της Αμερικής.

Φωτογραφία: Γιώργος Φιλικόζης

Την Παρασκευή στο Six Dogs την είδαμε (και κυρίως την ακούσαμε) πιο ανανεωμένη από ποτέ. Γεμάτη νέες εμπειρίες, μέσα στην ενέργεια και πιο cool από ποτέ η Σtella μας έκανε να την ερωτευθούμε ακόμα περισσότερο. Η ίδια, γεμάτη ικανοποίηση, στο τέλος της συναυλίας μας ευχαρίστησε για τη θερμή βραδιά και τόνισε πόσο πολύ μας αγαπάει όλους. Εμείς με την σειρά την ευχαριστούμε μέσω αυτού του άρθρου για την μοναδική βραδιά και ανυπομονούμε για τη συνέχεια της.

Κεντρική φωτογραφία: Χάρης Μπάμπουρας

Βρες τη Σtella εδώ!

Σχόλια