Ανακάλυψε όλες τις νέες θέσεις εργασίας και ξεκίνα να εργάζεσαι!

Εύρεση εργασίας…μία στρεσογόνα και ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία την σημερινή εποχή! Βρίσκεσαι και εσύ σε αυτή τη θέση και ψάχνεις καθημερινά σε διάφορες πηγές θέσεις εργασίας αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα;

To CollegeLink είναι εδώ για σένα και σου γλιτώνει κόπο και χρόνο, παρέχοντας σου 30 νέες entry-level θέσεις εργασίας σε ισχυρές εταιρείες του κλάδου των επιχειρήσεων όπως Interamerican, Douleutaras.gr, Digimark, Sentio Solutions, κ.ά.  Ρίξε μια ματιά στις θέσεις εργασίας παρακάτω και ίσως κάπου εκεί να βρίσκεται η επόμενη δουλειά σου!

1. Digital Marketing Intern @ ZonePage

Αναζητάς εργασία πάνω στο Digital Marketing; Εάν έχεις τις ικανότητες, αλλά όχι ακόμη την απαιτούμενη εμπειρία, τότε αυτή η θέση είναι ακριβώς για σένα! Η εταιρεία ZonePage, Digital Agency, αναζητά Digital Marketing Intern, για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό του περιεχομένου στα social media, καθημερινή διαχείριση των λογαριασμών των πελατών, δημιουργία PPC campaigns in Google AdWords και Facebook Ads,κ.ά. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

2. Business Development Agent @ Interamerican

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες; Εάν γνωρίζεις από Business Analysis, είσαι ενεργητικός, σου αρέσει ο εθελοντισμός και θέλεις να εργαστείς σε μία πελατοκεντρική θέση κάνε την αίτησή σου στην εταιρεία Interamerican. Μερικά από τα καθήκοντά σου θα είναι η παροχή συμβουλών για τα ασφαλιστικά προϊόντα στους πελάτες αλλά και η βοήθεια των πελατών να πετύχουν τους προσωπικούς και οικονομικούς τους στόχους. Κάνε τώρα την αίτηση σου!

3. Εκπρόσωπος Πωλήσεων @ Douleutaras.gr

Ο Douleutaras.gr, πλέον καινοτόμα εταιρεία η οποία παρέχει home services, αναζητά Εκπρόσωπο Πωλήσεων με πολύ καλές επικοινωνιακές ικανότητες, έντονη φιλοδοξία για εξέλιξη, δυνατότητα εργασίας σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς, οργανωτικές ικανότητες για την στελέχωση της ομάδα των επαγγελματιών σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες, για καθημερινά ραντεβού με επαγγελματίες για την ένταξή τους στην ομάδα του Douleutaras.gr, κ.ά. Μάθε τα πάντα και κάνε την αίτησή σου!

4. Pharmacy B2B Sales Consultant @ Power Health Hellas

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές ελληνικές εταιρείες που ασχολείται με Health Food Supplements; Ναι, καλά είδες, η Power Health Hellas, αναζητά Pharmacy B2B Sales Consultant, με εμπειρία σε B2B πωλήσεις, καλή γνώση των MS Office, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, οργανωτικότητα, και δεξιότητες παρουσίασης. Κάνε την αίτησή σου!

5. Social Media Manager @ SHEEPFISH

Σε εξιτάρει η ενασχόληση και η διαχείριση των social media; Διαθέτεις hands-on εμπειρία σε διαχείριση περιεχομένου, γνωρίζεις SEO, keyword research και Google Analytics, γνωρίζεις από online marketing κανάλια, είσαι εξοικειωμένος με το web design, έχεις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες; Αυτή η θέση είναι για σένα, κάνε τώρα την αίτησή σου ως Social Media Manager στην εταιρεία  Sheepfish.

6.Junior Υπάλληλος Γραφείου @ smartbnb.gr

Είσαι πτυχιούχος/τελειόφοιτος  ΑΕΙ/ΤΕΙ, έχεις άριστη γνώση Η/Υ και MS Οffice, αγγλικών (γραπτά και προφορικά), και ικανότητα οργάνωσης και επικοινωνίας; Η smartbnb.gr, εταιρεία διαχείρισης του Airbnb, αναζητά Junior Υπάλληλος Γραφείου, για την καταχώρηση προφίλ ακίνητων σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, βελτιστοποίηση κρατήσεων, ενημέρωση excels με στοιχεία κρατήσεων, διαχείριση social media channels, εξυπηρέτηση πελατών. Κάνε την αίτηση σου τώρα!

7. B2B Sales Representative @ Sugar World – Aliprantis Ltd

Η εταιρεία Sugar World, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους προϊόντων διακόσμησης για γλυκά στην Ελλάδα, αναζητά B2B Sales Representative για διαχείριση τηλεφώνων, συλλογή παραγγελιών, φροντίδα για την εξυπηρέτηση των πελατών και ενασχόληση με τις πωλήσεις. Εάν λοιπόν προέρχεσαι από αντικείμενο πωλήσεων, είσαι ενεργητικό, κοινωνικό άτομο και σου αρέσει να εργάζεσαι σε ομάδες, κάνε την αίτησή σου!

8. Junior Full Stack PHP Developer @ Intelligent Media LTD

Είσαι Full Stack PHP Developer και κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον εργασιακό χώρο; Εάν γνωρίζεις PHP, HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX/JSON, MySQL/MariaDB και έχεις εργαστεί πάνω σε CMS development, μην αργείς κάνε αίτηση στην Intelligent Media LTD.

9. Front-End Web Developer @ 9pixels

Σου αρέσει το Front-End Web Development;  Γνωρίζεις HTML5, CSS3, Bootstrap 4 και έχεις εμπειρία δουλεύοντας πάνω σε  React και/ή Angular; Γνωρίζεις επίσης debugging tools όπως Firebug, Chrome inspector, κτλ. αλλά και source control tools όπως Git; Τότε αυτή η δουλειά είναι για σένα! Η 9pixels, Digital Experience Agency αναζητά Front-End Web Developer, κάνε τώρα την αίτησή σου!

10. Junior Software Engineer @ Ulysses Systems

Η εταιρεία Ulysses Systems, εταιρεία Software, αναζητά Junior Software Engineer για να είναι υπεύθυνος για την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων και λύσεων που προσφέρει η εταιρεία αλλά και για να είναι μέλος της ομάδας Design and Development. Εάν λοιπόν έχεις πτυχίο σε Computer Science σχολή ή 1 χρόνο τουλάχιστον εμπειρία σε αντικείμενο commercial, γνώσεις σε .NET, C# και Microsoft SQL Server, κάνε την αίτησή σου!

11. Graphic Designer @ kovald

Θέλεις να εργαστείς σε εταιρεία e-Business σε Marketing και Consulting; Η εταιρεία Kovald, αναζητά Graphic Designer, με πτυχίο σε αντίστοιχο κλάδο, εξαιρετική γνώση σε Photoshop & Illustrator και καλή χρήση των ελληνικών και των αγγλικών για την ενασχόληση με θέματα branding (δημιουργία logo, packaging, flyers, posters,κτλ.) και σχεδιασμό banners για Digital Marketing (Social Media, Eshop Banners, Google AdWords Campaigns). Κάνε τώρα την αίτησή σου!

12. Junior Software Engineer @ KLEEMANN

Μόλις αποφοίτησες και αναζητάς εργασία ως Junior Software Engineer; Εάν έχεις σπουδές σε κλάδο του Computer Science ή παρόμοιο, προηγούμενη εμπειρία σε  JavaScript, HTM5, CSS3, Bootstrap, PHP, REST APIs, κάνε την αίτησή σου τώρα στην εταιρεία Kleemann!

13. Web developer -Full Stack Developer @ Internet Business Hellas Ltd

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία Internet Business Hellas Ltd, επιθυμεί να αυξήσει την ομάδα της και ψάχνει άτομα τα οποία θα έχουν θέληση, όρεξη για δουλειά και επιθυμούν την ένταξή τους σε ένα δυναμικό περιβάλλον στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και στην παροχή ανταγωνιστικών και καινοτόμων λύσεων στον τομέα του ICT. Εάν λοιπόν γνωρίζεις Php, Python, Laravel, Codeigniter, Flask και Pyramid, MySql, MongoDB, MariaDB, HTML5, CSS3, Bootstrap, JS, jQuery, AJAX, κάνε την αίτησή σου!

14. Machinery assistant @ DIVING STATUS

Η εταιρεία Diving Status, αναζητά βοηθό μηχανής, με ηλικία κάτω από 30, με γνώσεις μηχανικού τόρνου και εργαλείων μηχανής. Μην αργείς, κάνε την αίτησή σου τώρα!

15. Business Development Representative @ Drope BnB

Αναζητάς πρακτική και θέλεις να εργαστείς ως σε Business Development Representative; H Drope BnB, μία tech-startup αναζητά Business Development Representative για ενασχόληση με online sales, πρακτικές channel management, με επικοινωνιακές, διαπραγματευτικές και οργανωτικές δεξιότητες. Κάνε την αίτησή σου!

16. Junior System – Network Engineer @ SysteCom SA

Η SysteCom Α.Ε. εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής αναζητά Junior System – Network Engineer με γνώση σε Microsoft δίκτυα και TCPI/IP, πιστοποιήσεις σε Microsoft (MCSA /MCSE), CISCO, CITRIX, προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε εταιρεία πληροφορική και άριστη γνώση αγγλικών. Εάν λοιπόν πληροίς τα κριτήρια, μην αργείς, κάνε την αίτήσή σου!

17. Customer Support Specialist @ Elorus Private Company

Σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες, έχεις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, και θέλεις συνέχεια να βρίσκεις λύσεις για να βελτιώσεις τις εμπειρίες του χρήστη; Τότε αυτή η εργασία είναι για σένα! Η Elorus Private Company, εταιρεία FinTech που βοηθάει μικρές επιχειρήσεις να λειτουργήσουν αναζητά Customer Support Specialist. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

18. ACCOUNTANT ASSISTANT – SECRETARY @ GLOBAL ADVISORY TAX SOLUTIONS

H Global Advisory Tax Solutions, μια από τις ηγετικές εταιρείες στον κλάδο των λογιστικών και φορολογικών συμβούλων επιχειρήσεων με έδρα την Αθήνα, ζητά να προσλάβει κοπέλα ηλικίας 30-40 ετών στη θέση Bοηθού Λογιστή, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς τις αυξανόμενες ανάγκες της. Εάν έχεις εμπειρία και εξοικείωση σε λογιστικά και εμπορικά προγράμματα ERP, προϋπηρεσία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο, είσαι συνεπής και υπεύθυνη, κάνε την αίτησή σου!

19. Software developer @ Talentia Software Hellas

Είσαι Software Developer και αναζητάς εργασία; Έχεις hands-on εμπειρία σε  MySQL, SQL Server, γράφεις/διαβάζεις T-SQL Statements και γνωρίζεις από Stored Procedures, Functions, Triggers και έχεις τουλάχιστον 1 χρόνο εμπειρία σε software development; H Talentia Software Hellas αναζητά Software Developer, κάνε την αίτησή σου!

20. IT End User Support Specialist @ Archirodon

Η εταιρεία Archirodon, εξυπηρετεί τα διυλιστήρια στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, παρέχοντας EPCM και Engineering services. Αυτή τη περίοδο αναζητά IT End User Support Specialist, ο οποίος να είναι Microsoft Certified Professional (MCP) και/ ή Microsoft Office Specialist (MOS), να γνωρίζει και να έχει χρησιμοποιήσει ICT hardware και software applications και να γνωρίζει καλά αγγλικά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

21. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΩΝ – JUNIOR @ EVAL SA

Είσαι απόφοιτος σχολής τεχνικής κατεύθυνσης; Έχεις άριστη γνώση αγγλικών και είσαι έως 35 χρονών; Η εταιρεία EVAL SA, ελληνική εταιρεία παραγωγής ναυαγοσωστικού εξοπλισμού και προϊόντων, αναζητά Στέλεχος Τμήματος Αγορών για την εύρεση νέων προμηθευτών ή νέων προϊόντων, σχεδιασμό νέων προϊόντων, έλεγχο και διαχείριση συμφωνιών με προμηθευτέ, κ.ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε την αίτησή σου!

22. Office worker @ KORELKO DISTANCE

Είσαι φοιτητής Τμημάτων Λογιστικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΑΕΙ/TEI/ΙΕΚ και αναζητάς πρακτική άσκηση; Σου έχουμε την λύση! Η εταιρεία Korelko Distance είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός, με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση  και αναζητά Office worker για υποστήριξη οικονομικών και λογιστικών θεμάτων, υποστήριξη σε εργασίες για το κέντρο εγγραφών και το οικονομικό τμήμα, κ.ά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

23. CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT ROLES@ Teleperformance Greece

Στα πλαίσια επέκτασης του δυναμικού της, η εταιρεία Teleperformance Greece, αναζητά επικοινωνιακούς υπαλλήλους για πλήρη απασχόληση στο τμήμα των πωλήσεων, μέσω εισερχομένων κλήσεων, για τον Μεγαλύτερο Πάροχο Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Εάν έχεις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες, καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και γρήγορη πληκτρολόγηση, προσαρμοστικότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών και μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα κάνε την αίτησή σου!

24. Πωλητής Χονδρικής @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.

Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει νέο/νέα για το Τμήμα Πωλήσεων Χονδρικής για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για την διαχείριση και διατήρηση υπάρχοντος πελατολογίου, ανάπτυξη νέου δικτύου συνεργατών, επαγγελματική παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας σε δυνητικούς πελάτες. Εάν έχεις άνεση στην επικοινωνία γραπτού και προφορικού λόγου, προσαρμοστικότητα σε δομημένο εργασιακό περιβάλλον, Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, MS Office και προγράμματος ERP, κάνε την αίτησή σου!

25. Υπάλληλος Γραφείου @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.

Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει υπάλληλο γραφείου στο τμήμα Πωλήσεων για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, δημιουργία προσφορών και καταχωρήσεις παραγγελιών, υποστήριξη στο τμήμα πωλήσεών και τιμολόγηση.Εάν έχεις πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, εφαρμογών MS office και SAP ERP και έχεις επαγγελματική συμπεριφορά, μεθοδικότητα και οργάνωση και είσαι επικοινωνιακός χαρακτήρας, κάνε την αίτησή σου!

26. Junior Recruiter (HR) @ Pier41 Consulting

Θέλεις να ασχοληθείς με το χώρο του Human Resources; Η εταιρεία Pier41, που εξειδικεύεται στις προσλήψεις ταλέντων IT, κυρίως επαγγελματίες που ασχολούνται με SAP, αναζητά Junior Recruiter, με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, οργανωτικός, κοινωνικός και με δεξιότητες διαχείρισης χρόνου. Δες αναλυτικά τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

27. Junior Data Scientist @ SENTIO SOLUTIONS

Σε ενδιαφέρει ο χώρος των δεδομένων και θα ήθελες να ασχοληθείς με αυτό; Εάν έχεις κατανόηση των δεδομένων, γνωρίζεις data mining and growing, μπορείς να αναπτύξεις custom data models και αλγόριθμους για να τα εφαρμόσεις πάνω σε data sets, μπορείς να δημιουργήσεις reports, να κάνεις visualization των δεδομένων και έχεις κάποια εμπειρία σε αυτό, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτησή σου στην εταιρεία Sentio Solutions ως Junior Data Scientist.

28. Front-end Developer @ m-hospitality pc

Σου αρέσει το user-interface; Γνωρίζεις από  HTML5, AngularJS, CSS3 και έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε σχετική εργασία; Έχεις εργαστεί πάνω σε  consuming REST services via Javascript frameworks και MVC javascript framework; Η m-hospitality pc τεχνολογική εταιρεία για ξενοδοχεία και τουριστικές εταιρείες αναζητά Front-end Developer. Κάνε την αίτησή σου!

29. IT Junior Buyer @ Digimark SA

H DIGIMARK ΑΕ, εταιρεία Πληροφορικής και  Τηλεπικοινωνιών, με 30 συνεχή έτη παρουσίας στην ελληνική αγορά, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αναζητά IT Junior Buyer με Ανεπτυγμένες διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, ικανότητες προγραμματισμού και επιμερισμού εργασιών,αυστηρή τήρηση προθεσμιών και χρονοδιαγραμμάτων, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας με Πτυχίο Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι. οικονομικής κατεύθυνσης ή κατεύθυνσης πληροφορικής. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

30. Web Application Developer @ PROFILE SOFTWARE

Με πάνω από 27 χρόνια στην αγορά, η εταιρεία Profile Software, η οποία προσφέρει καινοτόμες πλατφόρμες software, αναζητά Web Application Developer. Εάν θέλεις να ασχοληθείς με το αντικείμενο αυτό και έχεις γνώσεις και εμπειρία από HTML5, Bootstrap, CSS, JQuery και REST, και έχεις εργαστεί 2+ χρόνια σε θέσεις με ενασχόληση με Microsoft .Net C# και APIand ASP.NET. για την ανάπτυξη Web Applications, κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια