Έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο περιηγήσεις, περιπέτειες και πολύ-καλή-μουσική οι SUPERSAN επιστρέφουν στο main land με κομμάτι-κόλλημα από την Feelgood!

Για να “ζεσταθούμε” λοιπόν… SUPERSAN & Boogat στο “Lo Que No Digo”

Credits για το τραγούδι και το video ανήκουν σε dream team.

Music SUPERSAN, Vocals/ lyrics Boogat,  Guitars P.Gial, Mixed by Kostas Psathas for Digging Sounds Audiophile Analog, Mastering by Angelos “Timewrap” Stoumpos, Artwork Sigma Gamma, Video created by Akrivi Kiriazi, Stathis Gkorgkolis (Sigma Gamma).

Πριν όμως φτάσουν στην συγκεκριμένη παραγωγή οι SUPERSAN: Panama Cardoon & Mister Kentro έχουν περάσει χρόνια πίσω από τα decks…

Supersan

Panama Cardoon

Ο Panama Cardoon ξεκίνησε να κάνει Dj set από την ηλικία των 15 ετών!

Άρχισε από πάρτι φίλων και άρεσε τόσο πολύ που και οι φίλοι-φίλων τον καλούσαν και αυτοί, ώσπου κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να μπει και επίσημα πίσω από τα booth.

Οι μουσικές του επιλογές + οι τεχνικές του κάνουν γρήγορα αίσθηση σε όλη την Αθήνα και οι πόρτες των μαγαζιών ανοίγουν διάπλατα η μία μετά την άλλη.

“Έχω παίξει σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας, αλλά και της Ελλάδος. Στο ξεκίνημα μου ήμουν κυρίως στο χιπ χοπ (ξένο) και το φανκ. Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, επεκτεινόμουν μουσικά όλο και περισσότερο. Έφτασα σε ηλεκτρονικούς ήχους και πολλές φορές σε τέκνο (επιλεκτικά τραγούδια).

Οι παραγωγές σου ποίκιλαν και αυτές, όπως τα dj set σου;

Εξ αρχής στις παραγωγές μου ήμουν κοντά στο χιπ χοπ και τους λάτιν ρυθμούς.

Από το ξεκίνημα σου στην Αθήνα ποιο μαγαζί ξεχωρίζεις;

Aπό εκείνα τα χρόνια θυμάμαι έντονα το Νηπιαγωγείο. Τότε καλούσε τους καλύτερους και ένιωθα μεγάλη τιμή να παίζω σε ένα μαγαζί μαζί με Palov, PlayMo Bill και Kill Emil! Ήταν μεγάλο και ωραίο σχολείο το Νηπιαγωγείο!

Η εξέλιξη του Panama Cardoon είναι λίγο πολύ γνωστή και άμεση. Μία από τις αγαπημένες μου, αρχικές παραγωγές είναι το moliendo cafe και φυσικά το άκρως χορευτικό Ritmo Salvaje!!

Supersan

Mister Kentro

Ο Mister Kentro γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Άφησε την πόλη του για μουσικές σπουδές στην Άρτα.

Εκεί, γνωρίζεται με τον PS.K και μαζί φτιάχνουν την μπάντα Balkan Riddims. Οι Balkan* κάνουν δυνατή αρχή και καλούνται στην πρωτεύουσα για κάποια gigs.

Η Αθήνα αρέσει στον Mister Kentro και της Αθήνας της αρέσουν οι μουσικές του, έτσι αποφασίζει να καθίσει λίγο παραπάνω.

Το λίγο έγινε πολύ και πλέον μένει μόνιμα εδώ και όπως λέει δεν έχει σκοπό να φύγει. Ξεκινάει dj set στο κέντρο και εγένετο Mister Kentro.

Η επιτυχία του ήταν άμεση και κάνοντας χαμό γνωρίζει τον Panama Cardoon και μαζί δημιουργούν το πιο πετυχημένο ελληνικό Djιακό duo.* Balkan Riddims Sensimilia.

Στις αρχικές παραγωγές του ο Mister Kentro έβαζε πολύ συναίσθημα και έριχνε τα τέμπο, όπως στο αγαπημένο Adinkra Symbols και πάντα φλερτάρει με τη ρέγγε σκηνή.

Οι SUPERSAN πλέον μας τιμάν σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία ενώ τα τραγούδια τους παίζουν διαρκώς στα ραδιόφωνα του κόσμου- και του Kosmos.

Αγαπημένο gig εξωτερικού;

Mister Kentro: Σίγουρα το Αμάν ήταν πολύ σημαντικό για μας. Μας κάλεσαν στο What the Hills για headliners και αυτό από μόνο του ήταν μεγάλη μας τιμή. Επιπλέον, μας φέρθηκαν άψογα, κρατήσαμε πολλές επαφές, περάσαμε τέλεια και κάναμε καλούς φίλους- πράγμα σπάνιο πλέον…

Supersan

Το Μάρτιο του 2017 οι SUPERSAN βγάζουν το album Half Man Half Clap σε βινύλιο. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μοναδική, djs σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο συμπεριλαμβάνουν τα κομμάτια τους στα set τους και τις λίστες τους

Panama Cardoon: Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό το album, αλλά τώρα ανυπομονούμε για το επόμενο. Προσπαθούμε σκληρά για να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις, παρόλο που έχουμε πολύ υλικό στα χέρια μας.

Αυτά- για την ώρα- από τους μοναδικούς SUPERSAN για τον οποίον την συνέχεια ανυπομονούμε!

Ευχαριστούμε πολύ την Εύα Μπεσελμέ για τις φωτογραφίες της!

Σχόλια