Νέα προσφορά της Aegean Airlines για ταξίδια στην Ελλάδα με έκπτωση 25%!

Προσφορές Aegean Airlines για πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό μέσω Αθήνας από/προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ιωάννινα, Χίο, Κω, Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Σάμο και Μύκονο.

Οι πτήσεις είναι με το δίκτυο της Olympic Air.

Κάντε κράτηση μέχρι 16.07.2018

Ισχύει για πτήσεις από 03.09.2018 μέχρι 27.10.2018

Όροι & Προϋποθέσεις:

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό μέσω Αθήνας από/προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ιωάννινα, Χίο, Κω, Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Σάμο και Μύκονο με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και την 16/07/2018 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 03/09/2018 έως και 27/10/2018.

Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη.

Η έκπτωση 25% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 25%.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.