Αυτές οι σειρές μας βοήθησαν να νιώσουμε καλύτερα όταν αισθανόμασταν μόνοι και ίσως μπορούν να βοηθήσουν και εσένα!

Η μοναξιά είναι σίγουρα ένα πολύ άσχημο συναίσθημα, το οποίο πιάνει κατά καιρούς τους ανθρώπους. Κάθε χρόνο κυκλοφορούν πολλές σειρές δεν είναι όλες όμως για την ίδια ώρα. Επιπλέον, κάποιους ανθρώπους τους βοηθά όταν είναι στεναχωρημένοι ή αισθάνονται μόνοι να βλέπουν κωμικές σειρές, άλλοι πάλι προτιμούν δραματικές!

Σε κάθε περίπτωση ό,τι είδος και αν προτιμάς, τότε κάποια από τις παρακάτω σειρές ίσως να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

1. Sherlock

H σειρά σε βάζει στην λογική του αγαπημένου Sherlock και έτσι είναι πιθανό να ξεχάσεις όλα όσα σε απασχολούν. Επιπλέον, οι χαρακτήρες είναι δομημένοι και είναι σχεδόν σίγουρο ότι με κάποιο θα ταυτιστείς!

2. Friends

Η σειρά “Friends” ή αλλιώς “Τα Φιλαράκια” είναι αστεία και οικεία. Επιπλέον, όσα χρόνια και αν περάσουν προκαλεί γέλιο και τα μικρής διάρκειας επεισόδια είναι κατάλληλα για να τα δεις όποτε αισθάνεσαι μοναξιά!

3. The Office

Αγαπημένη σειρά, που όπως και αν αισθάνεσαι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να ηρεμήσεις. Αν δεν με πιστεύεις ότι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να σου κρατήσει καλή παρέα τότε πρέπει να δεις σίγουρα το παρακάτω βίντεο!

4. How I Met Your Mother

Το HIMYM μας έχει κρατήσει πολύ καλή παρέα σε διάφορες στιγμές και το ενδιαφέρον στη σειρά δεν είναι μόνο το χιούμορ της, αλλά και το πως όλοι είναι τόσο αγαπημένοι και υποστηρικτικοί μεταξύ τους!

5. Frasier

Μια σειρά στην οποία τα απρόοπτα και κωμικά περιστατικά που συμβαίνουν σε κάνουν να γελάς ή να εκνευρίζεσαι (σε περίπτωση που ταυτίζεσαι). Σε κάθε περίπτωση αξίζει να την δοκιμάσεις και είναι σίγουρο ότι δεν θα σε απογοητεύσει και θα νιώσεις και βραχυπρόθεσμα πολύ καλύτερα!

+1 Suits

Harvey Specter ❤. Ένα όνομα τόσα συναισθήματα! Για να μην μιλήσω καν για τη Δούκισσα του Σάσεξ (Meghan Markle). Οι χαρακτήρες έχουν χημεία. Έχουν χιούμορ και δράμα, αλλά με μέτρο πάντα!

Υ.Γ: Αγαπάμε Louis Litt!

Σχόλια