Πανέμορφα μέρη στην Ευρώπη για καλοκαιρινές διακοπές!

Αν ακόμα δεν έχεις κανονίσει που θα πας διακοπές και ψάχνεις ένα όμορφο μέρος χωρίς να σε ενδιαφέρει αν είναι εντός ή εκτός Ελλάδας τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος. Σου έχουμε τα 7 καλύτερα και ομορφότερα μέρη στην Ευρώπη για καλοκαιρινές διακοπές!

Δες αναλυτικά ποια είναι αυτά τα μέρη…

1. Ποτιζάνο, Ιταλία

Το Ποζιτάνο είναι ένα εκπληκτικό μέρος για θερινή ντόλτσε βίτα. Είναι ένα πανέμορφο μέρος με αμέτρητα σκαλιά, στενά δρομάκια, ενώ όλος ο οικισμός έχει μια απίστευτη θέα προς τη θάλασσα! Πραγματικά θα τρελαθείς από την ομορφιά του μέρους!

2. Κορσική, Γαλλία

Πρόκειται για το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, ενώ κάθε χρόνο προσελκύει πολλά εκατομμύρια τουρίστες! Έχει εκπληκτικές παραλίες όπως για παράδειγμα η Tamaricciu, Rondinara και η Palombaggia με βράχους απαλού ροζ, ρηχά τιρκουάζ νερά και λεπτή άμμο.

3. Cala d’Or, Μαγιόρκα, Ισπανία

Κάθε καλοκαίρι είναι γεμάτη από τουρίστες και ακόμη και την περίοδο του καλοκαιριού θα βρεις σίγουρα πολύ οικονομικά καταλύματα!

Δεν θα σου πω τίποτα άλλο δες το βίντεο και θα καταλάβεις!

4. Quarteira, Algarve, Πορτογαλία

@Vasco Célio

Στη νότια ακτή της Πορτογαλίας, που είναι γνωστή και ως Algarve θα βρεις έναν υπέροχο καλοκαιρινό προορισμό! Η ακτή του Algarve έχει μήκος 200 χλμ. και συνδυάζει ταυτόχρονα και ήσυχα και πιο «ζωντανά».

5. Ulcinj, Μαυροβούνιο

Στο νότιο μέρος του Μαυροβουνίου, η πόλη Ulcinj θεωρείται από τις πιο φθηνές πόλεις τις Ευρώπης. Είναι ένας πολύ όμορφος παραλιακός προορισμός με αμμώδεις παραλίες, οικονομικό φαγητό και διαμονή!

6. Sunny Beach, Βουλγαρία

Η Sunny Beach βρέχεται από τη Μαύρη Θάλασσα και φιλοξενεί πολύ διαφορετικούς τουρίστες από ολόκληρη την Ευρώπη! Παρότι έχει πολύ μικρή έκταση το καλοκαίρι γεμίζει από πολλούς τουρίστες λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του μέρους. Ταυτόχρονα, ακριβώς λόγω αυτή της ραγδαίας ανάπτυξης οι τιμές είναι πολύ οικονομικές και στα ξενοδοχεία και στο φαγητό.

7. Σπλιτ, Κροατία

Το Σπλιτ είναι γνωστό κεντρικό σημείο στην κροατική ακτή και αν το επισκεφτείς θα ξετρελαθείς από την Παλιά Πόλη. Ταυτόχρονα, πρόκειται για άλλο ένα από τα πιο οικονομικά μέρη στην Ευρώπη για καλοκαιρινές διακοπές που όμως είναι αρκετά ήρεμο, γιατί δεν έχει υπερβολικά πολύ τουρισμό!

Σχόλια