Ναι αγαπητέ αναγνώστη καλά διάβασες, τον Tywin.

Μιας και είναι η παγκόσμια ημέρα του πατέρα, για να φρικάρεις εντελώς, αυτό είναι το χαϊδευτικό που έχω δώσει στον δικό μου πατέρα.

Σίγουρα θα αναρωτηθείς, μα καλά σκέψου τι πατέρα έχει για να τον παρομοιάζει με τον Tywin.

Όταν του έδωσα αυτό το ψευδώνυμο, ήμουν σχετικά νευριασμένος μαζί του. Όμως όσο περνούν τα χρόνια, είμαι όλο και πιο ευγνώμων στον πατέρα μου.

Tywin, τον έβγαλα γιατί έχει πάντα τρεις προτεραιότητες, το ότι δεν αφήνουμε χρέη, το ότι η οικογένεια μετράει στο τέλος και ότι έχει κάνει το κάνει για να μείνει σε εμάς. Συνδύασε τα αυτά με μια αυστηρή φιγούρα και την ικανότητά του να επιβάλλεται και να το το παρατσούκλι.

Ο Tywin πάντα είχε έναν τρόπο να με πιέζει ώστε να προχωράω  όλο και περισσότερο, με δίδαξε με ποιον τρόπο κινείται αυτός ο κόσμος και ότι ποτέ δεν θα μου χαριστεί τίποτα.

Ημέρα του Πατέρα: Πώς Αγάπησα τoν Tywin

Σίγουρα ο πατέρας μου, δεν μου έδωσε την τεχνογνωσία για events σαν το Red Wedding, αλλά μου έμαθε ότι πρέπει να πληρώνω τα χρέη μου (ναι φίλε μου να μην χαρίζεσαι σε κανέναν, μα σε κανέναν), αλλά να μην πειράζω όποιον δεν με ενοχλεί.

Να μην δικαιολογούμαι για το ποιος είμαι και να προσπαθώ όσο πιο σκληρά μπορώ για να γίνομαι καλύτερος.

Ημέρα του Πατέρα: Πώς Αγάπησα τoν Tywin

Μου έμαθε επίσης, ότι πρέπει να τηρείς το λόγο σου, σε μια εποχή που η παπάτζα πάει σύννεφο, γιατί αν δεν τον τηρείς κανένας δεν θα σε λάβει στα σοβαρά.

Μου έμαθε, ότι δεν πρέπει να διατυμπανίζεις αυτό που είσαι, για να το καταλάβουν οι άλλοι, αν μετράς σε κάτι ήδη θα το ξέρουν.

Ημέρα του Πατέρα: Πώς Αγάπησα τoν TywinO Tywin είναι ένας πατέρας που μπορεί να με πίεζε για τα αποτελέσματα και γενικά δεν έδειχνε ευχαριστημένος, ακόμα και αν έκανα κάτι σωστά.

Όμως Ποτέ μα ποτέ δεν με άφησε όταν τα πράγματα ζόριζαν, είναι πάντα εκεί ακόμα και τις φορές που δεν μπορώ να το καταλάβω.

Το κυριότερο δε, είναι ότι μου έμαθε πώς δουλεύει αυτός ο τρελός κόσμος, μέσα από τις δικές του κακές εμπειρίες, έτσι ώστε να μπορέσω να έχω μια καλύτερη ζωή και να είμαι προστατευμένος από παρόμοιες καταστάσεις.

Τέλος μου, έμαθε ότι το να αγαπάς κάποιον δεν είναι να τον κανακεύεις, ή να του λες όμορφα λόγια, το να αγαπάς κάποιον σημαίνει ότι τον βοηθάς να εξελιχθεί και να του δίνεις αρχές.

Σε ευχαριστώ Tywin.

Μήπως ο Tywin δεν ήταν και τόσο κακός τελικά;

Σχόλια