Αν και εσύ αισθάνεσαι ότι έχεις δει όλες τις σειρές που υπάρχουν τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα…

Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει ότι έχεις δει τα πάντα; Ψάχνεις να ξεκινήσεις μια νέα σειρά και δεν ξέρεις τι να δεις. Ειδικά αν βλέπεις μόνο συγκεκριμένα είδη λ.χ. αστυνομικές, τότε σίγουρα νιώθεις ότι έχεις δει τα πάντα… Σου υπόσχομαι ότι θα σου μιλήσω μόνο για αστυνομικές/εγκληματολογικές σειρές στο επόμενο διάστημα, γιατί σήμερα θα σου προτείνω 5 σειρές που πιθανότατα δεν έχεις δει και αξίζει να τις δεις!

1. Fleabag

Μια νεαρή γυναίκα που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στη ζωή της είναι η κεντρική ηρωίδα της σειράς. Η αλήθεια είναι ότι την ξεκίνησα επειδή διάβασα καλές κριτικές και τελικά είχαν δίκιο!

2. The Man in the High Castle

Πρόκειται για την μεταφορά του μυθιστορήματος «Ο άνθρωπος στο ψηλό κάστρο» του Philip K. Dick. Στη σειρά τίθεται το ερώτημα τι θα γινόταν αν ο Χίτλερ είχε κερδίσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και αν σου αρέσουν τέτοιου είδους σειρές τότε αυτή θα γίνει η νέα σου αγάπη.

Αν πάλι δεν βλέπεις τέτοιου είδους και μόνο η ερώτηση που τίθεται σου προκαλεί ενδιαφέρον για να την δεις!

3. The End of the F**king World

Άλλη μια ενδιαφέρουσα σειρά του Netflix… Αυτή τη φορά η ιστορία ακολουθεί δύο εφήβους που παρατούν το σχολείο για να ζήσουν τον έρωτά τους. Βέβαια, το αγόρι είναι εθισμένο στους φόνους μικρών ζώων και αυτή τη φορά θέλει να σκοτώσει κάτι άλλο ή μάλλον κάποια άλλη.

4. Ripper Street

Λατρεύω τις βρετανικές σειρές, ακριβώς επειδή είναι διαφορετικές από τις αμερικανικές και έχουν τελείως διαφορετική οπτική. Στην συγκεκριμένη σειρά βλέπουμε την ιστορία καταδίωξης του Τζακ του Αντεροβγάλτη από μια ομάδα ντετέκτιβ.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σου πω ότι στη σειρά παίζει και ο αγαπημένος ηθοποιός Jerome Flynn, πιστός ακόλουθος του Jaime στο Game of Thrones και για άλλη μια φορά «δίνει ρέστα».

5. Τhe Expanse

Μια σειρά επιστημονικής φαντασίας- που μαζί με το Black Mirro και με άλλες δύο τρεις- που δεν είναι κακή αλλά ακριβώς το αντίθετο. Πρόκειται για την μεταφορά της sci-fi ομώνυμης σειράς βιβλίων, στην οποία ο κυβερνήτης και το πλήρωμα ενός διαστημόπλοιου «χτυπούν» πάνω σ’ ένα διαστημικό όχημα το οποίο κρύβει σκοτεινά μυστικά…

Σχόλια