Ακόμη και αν συγκινείσαι δύσκολα δεν υπάρχει περίπτωση να μην συγκινηθείς με αυτές τις πέντε ρομαντικές ταινίες!

Δες αναλυτικά μερικές από τις πιο αγαπημένες μας συγκινητικές ρομαντικές ταινίες και πες μας στα σχόλια τη δική σου αγαπημένη!

1. Call My By Your Name

Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ο 17χρονος Έλιο περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και περιτριγυρισμένος από όμορφα κορίτσια, με τα οποία φλερτάρει, αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ, ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του.

2. Every Day

Βασισμένο στο βραβευμένο από τους New York Times μπεστσέλερ του Ντέιβιντ Λέβιθαν, το Every Day λέει την ιστορία της Ριάνον, ενός 16χρονου κοριτσιού που ερωτεύεται ένα μυστήριο πνεύμα ονόματι «Α», το οποίο κατοικεί καθημερινά σε ένα διαφορετικό σώμα. Αισθανόμενοι μια ακατανίκητη έλξη, ο «Α» και η Ριάνον συνεργάζονται κάθε μέρα για να βρουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να γνωρίζουν ποιόν ή τί θα τους φέρει η επόμενη μέρα.

Δες εδώ: Οι πιο συγκινητικές ταινίες που αξίζει να δεις!

3. Love Story

Δύο νέοι, που προέρχονται από εντελώς διαφορετικό οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον, γνωρίζονται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και ερωτεύονται. Εκείνος πλούσιος και μεγαλωμένος με ανέσεις, εκείνη κόρη ενός αρτοποιού, ιδιαίτερα έξυπνη, δυναμική και πνευματώδης, συνεχίζει τις σπουδές της με υποτροφία, ενώ ο Όλιβερ με την οικονομική ενίσχυση του πατέρα του δεν του επιτρέπει να ακολουθήσει το δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει…

4. Me Before You

Η γλυκιά κι αισιόδοξη Λου αναλαμβάνει τη φροντίδα του νεαρού και πάμπλουτου Γουίλ, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Προσπαθεί να δώσει νόημα στη ζωή του και να τον διασκεδάσει, αλλά εκείνος φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του.

5. One Day

Η εικοσάχρονη σχέση δύο φαινομενικά αντίθετων χαρακτήρων, της Έμα και του Ντέξτερ, συμπυκνώνεται στην περιγραφή της 15ης Ιουλίου κάθε χρόνου, ημερομηνία της γνωριμίας τους σε ένα οργιώδες πάρτι αποφοίτησης εν έτει 1988.

Σχόλια