Μια σειρά δεν είναι ποτέ κακή ιδέα! Εδώ λοιπόν σου προτείνουμε 4 σειρές που μπορείς να ξεκινήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο!

Δες, αναλυτικά, ποιες είναι αυτές οι σειρές!

1. The Exorcist

Μια σειρά που δεν είναι για άλλους, για πολύ ευνόητους λόγους… Εδώ έχουμε την τηλεοπτική μεταφορά της γνωστής ταινίας του Εξορκιστή από το δίκτυο FOX.

Ουσιαστικά είναι η τηλεοπτική προσαρμογή του βιβλίου του William Peter Blatti, στο οποίο βασίστηκε η ταινία του 1973 και ακολουθεί δύο πολύ διαφορετικούς ιερείς που έρχονται αντιμέτωποι με την υπόθεση μιας οικογένειας, που βρίσκεται σε τρομερή «δαιμονική κατοχή».

2. Penny Dreadful

Λίγο η πλοκή, λίγο η καθηλωτική του ατμόσφαιρα την καθιστούν μια ωραία σειρά και έχει μόλις τρεις σεζόν! Πρόκειται για ένα θρίλερ εποχής που τοποθετείται στο Βικτοριανό Λονδίνο.

Μερικοί από τους τρομακτικούς πρωταγωνιστές είναι ο Victor Frankenstein, ο Dorian Grey και o Dracula. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένας ντετέκτιβ που ερευνά μια σειρά από πολύ ανεξήγητα γεγονότα…

3. Ozark

Διάβαζα συνεχώς κριτικές για σειρές και την παρομοίαζαν με το Breaking Bad… Δεν νομίζω ότι θα φτάσει άλλη σειρά το έπος Breaking Bad, αλλά εδώ μιλάμε σίγουρα για μια πολύ καλή σειρά.

Στη σειρά βλέπουμε μια φαινομενικά κλασική οικογένεια, αυτή των Byrdes. Η δουλειά του Marty, όμως, μόνο φυσιολογική δεν είναι αφού είναι οικονομικός σύμβουλος και ουσιαστικά ξεπλένει χρήματα για ένα μεγάλο καρτέλ ναρκωτικών.

4. 3%

Το 3% είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα σειρά που δεν πρέπει να χάσεις. Πρόκειται για τη δεύτερη πρωτότυπη μη αγγλική παραγωγή του Netflix.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια βραζιλιάνικη σειρά- διαφορετική από τις βραζιλιάνικες σειρές που έχουμε συνηθίσει.

Στη σειρά βλέπουμε ότι οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να πάνε στην «καλή» πλευρά του κόσμου που επικρατεί ευημερία, αλλά δυστυχώς μόνο το 3% των υποψηφίων επιτυγχάνει.

Γίνεται όμως να προετοιμάζεσαι όλη σου τη ζωή για κάτι και να το χάνεις μέσα σε λίγα λεπτά;

Σχόλια