Μάθε τα 10 καλύτερη μέρη για τη νυχτερινή ζωή στις Σπέτσες! Το κοσμοπολίτικο νησί κοντά στην Αθήνα. Προτάσεις για όλα τα γούστα.

Το καλοκαίρι έρχεται και με την εξεταστική και τη δουλειά νιώθεις ότι δε προλαβαίνεις να πας διακοπές κάπου μακριά; Αν ναι οι Σπέτσες είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσένα, καθώς θα δεις ότι έχει πολλά περισσότερα πράγματα να κάνεις απ’ ότι νόμιζες! Πάρε χαρτί και μολύβι και δες τα 10 καλύτερα μέρη για νυχτερινή dolce vita στις Σπέτσες. Tip: κάνε το γύρο του νησιού με άμαξα ομορφαίνοντας το βράδυ σου. Θα σου μείνει αξέχαστη.

1. Guzel

Αν είσαι τύπος που θες να γυρίζεις πίσω τα ξημερώματα και να clubαρεις συνεχώς, το Guzel είναι ιδανικό μέρος για να ξεφαντώσεις. Οι καλύτεροι DJ θα σε διασκεδάσουν με το ρυθμό του καλοκαιριού! Μετά τη Μύκονο και την Αθήνα, το Guzel ήρθε να ξεσηκώσει τις Σπέτσες! Έχει καταφέρει να γίνει η must νυχτερινή προταση και να προσφέρει ξεχωριστά κοκτέιλς που θα σε συναρπάσουν! Θα το βρεις στο Παλιό λιμάνι.

2. Mourayo

Σου αρέσει μία ποιο εναλλακτική διασκέδαση; Απλά να ηρεμείς και να απολαμβάνεις τη βραδιά με live μουσική να σε συντροφεύει; Τότε αυτό το μαγαζί δε πρέπει να το χάσεις. Το Mourayo είναι εδώ να σε ταξιδέψει σε κοσμοπολίτικες στιγμές των Σπετσών μέσα σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα.  Τα εξαιρετικά του κρασιά και η μεσογειακή του κουζίνα σε ταξιδεύουν σε ρομαντικές σκηνές της ιστορίας. Αν όμως αργότερα θελήσεις πιο έντονη διασκέδαση, αργά το βράδυ θα μπορείς να χορέψεις ξένες και ελληνικές επιτυχίες. Όλα αυτά φυσικά στο Παλιό Λιμάνι.

3. La Luz

Δε σου αρέσει να βάζεις ταμπέλες στη διασκέδασή σου; Ψάχνεις ένα μέρος που μπορείς να διασκεδάσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους; Μη χάσεις τότε τη μαγευτική βεράντα του la Luz, που εκτός από υπέροχη θέα στο λιμάνι, προσφέρει και πολύ καλής ποιότητας κοκτέιλς. Το κλίμα, η θέα και τα πολλά διαφορετικά live, που διοργανώνει θα σου προσφέρουν μια ξεχωριστή βραδιά με Σπετσιώτικο άρωμα.

4. Spetsa Bar

Αν η μουσική που αγαπάς είναι ροκ και πιστεύεις ότι στις Σπέτσες δεν υπάρχουν επιλογές για εσένα, μην είσαι τόσο σίγουρος! Κάνεις μεγάλο λάθος. Το Spetza Bar ήρθε για να μείνει για αυτούς που αγαπούν τη ροκ μουσική και δε θέλουν να ακούν άλλο τα mainstream. Βρίσκεται στο κέντρο των Σπετσών, στον Άγιο Μάμα και σου υπόσχεται ροκ βράδια και ποτά που θα σου μείνουν αξέχαστα.

5. Votsalo Espresso Cocktail Bar

Δε γίνεται να πας στις Σπέτσες και να μη πας στο Votsalo! Είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ και θεωρείται must για τη νυχτερινή ζωή των Σπετσών. Πρεσβεύει απόλυτα την αρχιτεκτονική όλου του νησιού, διότι χαρακτηρίζεται για τις λευκές αποχρώσεις με τις γκρι και γαλάζιες λεπτομέρειες, την άσπρη πέτρα και το βότσαλο. Διαθέτει μάλιστα φανατικούς επισκέπτες που το λατρεύουν!

6. Bikini

Αποτελεί από τους πιο νέους χώρους διασκέδασης του νησιού, έχοντας όμως ενσωματώσει όλη την κουλτούρα του! Είναι το ίδιο καλοκαιρινό με το όνομά του και διαχέεται στην ατμόσφαιρα του μαγαζιού μια κουλτούρα νησιού και καλοκαιρινής διασκέδασης. Λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του, προσεγγίζει κοινό αρκετά in fashion και γι’ αυτό προσφέρει stylish και ιδιαίτερα κοκτέιλς πάνω στο κύμα. Φυσικά μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτό το μαγαζί είναι η θέα στο γραφικό λιμάνι.

7. Μπαλκόνι

Άλλο ένα υπέροχο μαγαζί που μπορείς να πας από το πρωί έως το βράδυ και να περάσεις υπέροχα στις διακοπές σου στις Σπέτσες. Διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο και έχει ένα special tip κατάλογο με ετικέτες κρασιών, αποκλειστικά από τον ελληνικό αμπελώνα. Συνοδεύσετε το κρασί σας με κάποιο κρύο πιάτο του καταλόγου για μεγαλύτερη απόλαυση!

8. Ζαχαροπλαστείο- Cafe Κλήμης

Η παράδοση με την καλαισθησία ήρθαν να δέσουν σε ένα καφέ- ζαχαροπλαστείο που αντιπροσωπεύει απόλυτα τον αρχοντικό νησί, τις Σπέτσες. Τα γλυκά του θα σε κάνουν να γίνεις γλυκατζής ακόμα και αν δεν είσαι. Μη χάσεις το υπέροχο παγωτό του και τα χειροποίητα αμυγδαλωτά του. Όλα αυτά με θέα την υπέροχη παραλία του Αγίου Μάμα! Πάντα είναι καλή ώρα για ένα θεσπέσιο γλυκό!

9. Stavento

Πάνω από 15 χρόνια, αυτό το μαγαζί έχει δώσει τις γερές βάσεις για τη νυχτερινή ζωή των Σπετσών. Μη χάσεις τη βεράντα με θέα στα ψαροκάικα και τους άνετους καναπέδες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει πολλοί κοσμικοί. Συνεχώς διοργανώνονται τα πάρτυ μας με γνωστούς dj.

10. Kaiki Beach Spetses

Φυσικά δε θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η λίστα χωρίς να μιλήσουμε για το Kaiki! Η παραλία Kaiki είναι από τις πιο γνωστές του νησιού που μαζεύουν πολύ κόσμο. Χαρακτηριστικό όμως είναι το beach bar της παραλίας που γίνονται φοβερά beach party και έχει ξεσηκωτική μουσική. Μη φύγεις από το νησί και δε πας. Εσύ θα χάσεις. Πήγαινε από το πρωί για ένα υπέροχο μπάνιο στην παραλία και μείνε μέχρι αργά το βράδυ χορεύοντας στους ρυθμούς του καλοκαιριού!

 

Σχόλια