Αγαπημένες ταινίες που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Αν δεν έχεις διάθεση και θες να δεις μια ευχάριστη ταινία τότε πρέπει να διαλέξεις σίγουρα κάποια από τις παρακάτω ταινίες αφού σίγουρα αξίζουν τον χρόνο τους και θα σου φτιάξουν και τη διάθεση!

10. Sing Street

Στο Δουβλίνο των ’80s ο Κόνορ αναγκάζεται να αλλάξει σχολείο λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων της οικογένειάς του. Έξω από το αυτό θα γνωρίσει τη Ράφινα, μια όμορφη κοπέλα που ονειρεύεται να μεταναστεύσει στο Λονδίνο για να γίνει μοντέλο. Για να την προσεγγίσει, ο Κόνορ θα φτιάξει ένα μαθητικό συγκρότημα μαζί με τους λιγότερο δημοφιλείς συμμαθητές του…

9. Midnight in Paris

Ένας Αμερικανός σεναριογράφος, λάτρης της ρομαντικής και μποέμικης ζωής, επισκέπτεται με την πραγματίστρια γυναίκα του το Παρίσι. Ένα βράδυ, όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα, θα βρεθεί ξαφνικά πίσω στη Χρυσή Εποχή του Παρισίου…

8. Little Miss Sunshine

Σύσσωμη η εκκεντρική οικογένεια Χούβερ ξεκινάει για την Καλιφόρνια όπου η εξάχρονη κόρη τους πρόκειται να συμμετάσχει στα παιδικά καλλιστεία: ο νεαρός γιος έχει πάρει όρκο σιωπής, ο γκέι θείος αποπειράται να αυτοκτονήσει, ο παππούς παίρνει κοκαΐνη και ο πατέρας, ένας γκουρού σεμιναρίων αυτοβελτίωσης, κινδυνεύει να χρεοκοπήσει.

7. A Fish Called Wanda

Μια Αμερικανίδα κλέφτρα διαμαντιών φλερτάρει ένα συντηρητικό Άγγλο δικηγόρο, για να μάθει πού έχει κρύψει τη λεία της ληστείας ο συλληφθείς συνένοχός της. Κάτι που προκαλεί τη ζήλια του εραστή της, την ίδια ώρα που το έτερο μέλος της συμμορίας, ο φιλόζωος Κεν, προσπαθεί να ξεφορτωθεί μια γριούλα που είναι μάρτυρας στη δίκη.

6. Happy Go Lucky

Η Πόπι είναι δασκάλα στο βόρειο Λονδίνο και συγκατοικεί με μια φίλη και συνάδελφό της. Πάντα χαρούμενη και αισιόδοξη, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με το σχολείο, τις αμήχανες οικογενειακές συγκεντρώσεις αλλά και τα “περίεργα” μαθήματα οδήγησης και φλαμένκο που μόλις ξεκίνησε.

5. Groundhog Day

Ένας εγωκεντρικός τηλεοπτικός παρουσιαστής πηγαίνει σε μια κωμόπολη για να καλύψει ένα τοπικό έθιμο με επίκεντρο μια μαρμότα και διαπιστώνει ότι ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά, χωρίς οι γύρω του να αντιλαμβάνονται αυτή την επανάληψη.

4. Bringing Up Baby

Ο Δρ Χάξλεϊ περιμένει εναγωνίως ένα κόκαλο για να συμπληρωθεί ο σκελετός του δεινόσαυρου στο μουσείο του. Αντί για αυτό, πέφτει πάνω στην κακομαθημένη Σούζαν, κόρη πλούσιου κι μισότρελη, η οποία θα αναστατώσει τη ζωή του συντηρητικού καθηγητή ανθρωπολογίας, που είναι τόσο αφοσιωμένος στην επιστήμη του.

3. The Princess Bride

Εποχή της Αναγέννησης, σε κάποια χώρα που ονομάζεται Φλορίν. Εκεί διαδραματίζεται η ιστορία της όμορφης Μπάτερκαπ και του φτωχού Γουέστλεϊ που ερωτεύονται τρελά και αληθινά. Όταν ο Γουέστλεϊ αναγκαστεί να φύγει στα καράβια, η Μπάτερκαπ τού υπόσχεται ότι θα τον περιμένει να επιστρέψει. Δυστυχώς, όμως, ο Γουέστλεϊ πέφτει θύμα του τρομερού πειρατή Ρόμπερτς.

2. City Lights

Ο άνεργος Σαρλό ερωτεύεται μια τυφλή πωλήτρια λουλουδιών, η οποία πιστεύει ότι είναι πλούσιος. Ταυτόχρονα κάνει παρέα μ’ έναν αλκοολικό δισεκατομμυριούχο, που τον έχει στις περιποιήσεις όσο είναι μεθυσμένος, αλλά τον πετά κακήν-κακώς από το σπίτι του κάθε φορά που ξεμεθά. Μια εκπληκτική ταινία με ένα από τα καλύτερα φινάλε στην ιστορία της έβδομης τέχνης.

1. Singing in the Rain

Το λαμπερό ντουέτο της βωβής περιόδου Ντον Λόκγουντ – Λίνα Λαμόντ καλούνται να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις του ομιλούντα κινηματογράφου. Ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή της καριέρας τους, μια νεαρή ηθοποιός, η Κάθι Σέλντεν, θα δεχτεί για καλή τους τύχη να ντουμπλάρει την τσιριχτή φωνή της γνωστής σταρ. Μόνη που η ταλαντούχα καλλονή έχει προλάβει να κλέψει την καρδιά του Ντον…

Σχόλια