14 υποτροφίες 2018 (50% των διδάκτρων) συνολικής αξίας €73,000 για μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM!

Οι υποτροφίες 2018 στοχεύουν στην αριστεία του CIIM, του μόνου Business School στην Κύπρο με διπλή διεθνή αναγνώριση. Είναι επίσης το μόνο business school που του απονεμήθηκαν 3 Palmes of Εxcellence από την Eduniversal με έδρα το Παρίσι.

Αναλογούν δύο Cablenet υποτροφίες 2018 για το καθένα από τα κάτωθι επτά μεταπτυχιακά προγράμματα:

  • Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA. Το μόνο ΜΒΑ στην Κύπρο με αναγνώριση από το  ΑΜΒΑ, και το EFMD/EPAS. Το CIIM MBA ανήκει στα 1% καλύτερα του κόσμου.
  • Μάστερ στη Διοίκηση – MSc Business Management. Mε εξειδίκευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ – κατέλαβε την 21η θέση στη Δυτική Ευρώπη από την Eduniversal.
  • Μάστερ στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες – MSc Financial Services. Το μόνο πτυχίο στην Κύπρο που είναι αναγνωρισμένο στο πλαίσιο του προγράμματος Αναγνώρισης Πανεπιστημίων του Διεθνούς Συνδέσμου Επαγγελματιών Χρηματοοικονομικών Αναλυτών – CFA Institute.
  • Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Συμπεριφορά – MSc Human Resource Management and Organisational Behaviour. Το πτυχίο που έχει την προσυπογραφή του Κυπριακού Συνδέσμου Κυ.Συ.Δ.Α.Δ. – CyHRMA και την επαγγελματική πιστοποίηση του Society of Human Resource Management – SHRM της Αμερικής.
  • Μάστερ στην Επιχειρηματική Ευφυΐα & την Ανάλυση Δεδομένων – MSc in Business Intelligence & Data Analytics. Το πρόγραμμα πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Κέντρου Καινοτομίας Τεχνολογιών Blockchain που συγκεντρώνει οικονομικούς και τεχνολογικούς φορείς, υπό την ηγεσία του CIIM με τη συνεργασία του UCL.
  • Μάστερ στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (στα Ελληνικά). Απαραίτητο πτυχίο για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν επαγγελματική ανέλιξη ή εργοδότηση στη δημόσια ή στην ιδιωτική εκπαίδευση.
  • Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση – Master of Public Sector Management (MPSM). Αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από το σύστημα αναγνώρισης διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων EFMD/EPAS.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται από τις 21/5 μέχρι και τις 22/6/2018, ενώ οι αξιολογήσεις των αιτήσεων θα γίνουν αποκλειστικά από την ακαδημαϊκή επιτροπή του CIIM στη βάση προκαθορισμένων ποιοτικών κριτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια εισδοχής και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται, στο 77772446 ή στο www.ciim.ac.cy.

Σχόλια