Δες πως μπορείς να δεις τις κρυφές δημοσίευσεις των φίλω σου στο Facebook και πως θα προστατεύσεις τις δικές σου!

Σίγουρα το έχεις κάνει. Μέσα στα τόσα χρόνια που χρησιμοποιείς το μέσο έχεις αποκρύψει εκείνη τη φωτογραφία που σε είχε ταγκάρει η θεία σου ή ακόμη και εκείνο το check in με τους φίλους σου, που δεν ήθελες να το δει κανείς!

Στην πραγματικότητα, όμως, είτε κάνεις αναθεώρηση του χρονολογίου σου επιλέγοντας να μην φαίνεται στο προφίλ σου, είτε δεν απαντήσεις ποτέ αν θες να φαίνεται η συγκεκριμένη δημοσίευση στο προφίλ σου, μπορούν όλοι να τη δουν, αφού συνεχίζεις να είσαι ταγκαρισμένος.

 

κρυμμένες δημοσιεύσεις

Πώς μπορώ να δω μια κρυφή δημοσίευση;

Ο τρόπος για να δεις τις κρυφές δημοσιεύσεις των φίλων σου είναι εξαιρετικά πολύ απλός, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μια αναζήτηση στο Facebook γράφοντας «φωτογραφίες με [όνομα]» ή «δημοσιεύσεις με [όνομα]». Μάλιστα, η συγκεκριμένη απλή αναζήτηση δουλεύει ακόμη και αν ΔΕΝ είσαι «φίλος» με κάποιον.

Επιπλέον, αν είσαι φίλος με τα άλλα άτομα του check in ή της φωτογραφίας θα μπορέσεις πολύ εύκολα να δεις τη δημοσίευση από το προφίλ των άλλων ατόμων!

Πώς μπορώ να κρατήσω μια δημοσίευση κρυμμένη;

Ο πρώτος τρόπος είναι να αφαιρέσεις την ετικέτα. Απλός, γρήγορος και εύκολος τρόπος.

Ο δεύτερος για να κρύψεις μια δημοσίευση ή μια φωτογραφία μια για πάντα και να μην μπορεί κανείς να τη βρει, ούτε στο χρονολόγιο σου, ούτε κάνοντας την απλή αναζήτηση για την οποία μιλήσαμε νωρίτερα, είναι από τις ρυθμίσεις απορρήτου να ρυθμίσεις να είσαι το μοναδικό άτομο που θα βλέπει τη συγκεκριμένη δημοσίευση.

 

 

 

 

Σχόλια