Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαϊου έφτασε και εμείς σου βρήκαμε τις πέντε πιο ενδιαφέρουσες και με δωρεάν είσοδο εκδηλώσεις στην Αθήνα!

Δες ποιες είναι…

1. Κύκλος προβολών “Μάης ’68 – Αναβιώνοντας τα γεγονότα 50 χρόνια…

δωρεάν εκδηλώσεις

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από τον Μάη του ’68, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδoς και ο κινηματογράφος Άστορ αναβιώνουν τα γεγονότα μέσα από τη μεγάλη οθόνη.

Για την επέτειο αυτή, μια σειρά προβολών ντοκιμαντέρ, αλλά και ταινιών εμπνευσμένων από την ιστορική αυτή περίοδο θα προβληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου στο φουαγιέ του κινηματογράφου Άστορ.

2. Greek Travel Show 2018

δωρεάν εκδηλώσεις

Το τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018 έρχεται από τις 4-6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.

Στο χώρο θα υπάρχουν πολλά πολιτιστικά δρώμενα από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας!

3. Xiao Gu έκθεση “Frozen Moments”

δωρεάν εκδηλώσεις

Η πολυβραβευμένη Κινέζα φωτογράφος Xiao Gu θα φιλοξενηθεί στη Blank Wall Gallery από τις 4 έως τις 10 Μαΐου σε μία ατομική έκθεση.

4. Ομαδική έκθεση “Book Now!”

δωρεάν εκδηλώσεις

Οι Kalfayan Galleries (Χάριτος 11, Κολωνάκι, Αθήνα) εγκαινιάζουν το Σάββατο 5 Μαϊου την ομαδική έκθεση με τίτλο “Book Now”.

Με αφετηρία τον σημαντικό ρόλο του βιβλίου στην εικαστική δημιουργία και με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου (Απρίλιος 2018 – Απρίλιος 2019, UNESCO) η γκαλερί Kalfayan διοργανώνει την έκθεση με τον τίτλο “Book Now!”.

5. Arc for Dance Festival 10

Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού ARC FOR DANCE FESTIVAL γιορτάζει την πρώτη δεκαετία δράσης του εστιάζοντας σε ερωτήματα που αναδεικνύουν τη θέση και σημασία του χορού στην πολύπλοκη συνδιαμόρφωση του “σύγχρονου”.

Από τις 5 έως 27 Μαΐου 2018.

Σχόλια