Και ναι είναι γεγονός! Ο ΠΑΟΚ είναι κυπελλούχος Ελλάδος!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος του Βορρά στραπάτσαρε πολύ άσχημα την ΑΕΚ. Η αγωνιστική ανωτερότητά του ήταν προφανής στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του ματς.

Είναι γεγονός ότι σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ ευχαριστήθηκα αυτό το στραπάτσο. Κυρίως, επειδή  συγκεκριμένος παίχτης της αντίπαλης ομάδας αποφάσισε λίγες ημέρες πριν να παίξει στο Pro το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου και στη συνέχεια μέσω του Instagram ενημέρωσε τους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι νίκησε 20-0!

Σε αυτόν τον τελικό κυπέλλου είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο με έναν ΠΑΟΚ που μπήκε στο γήπεδο, έκανε το παιχνίδι του και απέδειξε ποιος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στον Ισπανό διαιτητή Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, που σφύριξε το ματς. Εξάλλου, ήταν ο πρώτος ξένος διαιτητής που σφύριξε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας από το 1975.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το «back to back» στους τίτλους, για πρώτη φορά στην ιστορία του, και όλοι οι φίλοι του το γιορτάζουμε με την ψυχή μας!

Ας δούμε όμως με φωτογραφικά κλικς τον αγώνα:

ΠΑΟΚ κύπελλο

ΠΑΟΚ κύπελλο

Χαμός, όμως, έγινε και στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα όπου το γλέντι για την κατάκτηση του τροπαίου συνεχίστηκε στον Λευκό Πύργο, μετά την άφιξη της αποστολής του Δικεφάλου.

 

Σχόλια