Σίγουρα αξίζουν και τα πέντε να τα ανακαλύψεις από κοντά!

Μουσείο Σεξουαλικών Μηχανημάτων, Βρετανικό Μουσείο Χλοοκοπτικών Μηχανών, Μουσείο με καπάκια τουαλέτας είναι μόλις μερικά από τα πιο περίεργα μουσεία, που υπάρχουν ανά τον κόσμο…

Εδώ, όμως, σου συγκεντρώσαμε 5 μουσεία που δεν είναι περίεργα είναι πανέμορφα και αξίζει να τα επισκεφτείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου!

1. Tokugawa Art Museum, Ιαπωνία

μουσεία

Η οικογένεια Tokugawa διοικούσε την Ιαπωνία από το 1600 έως το 1868. Αυτά τα χρόνια ήταν τα πιο ειρηνικά και επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό καλλιτέχνες να εμπνευστούν δημιουργώντας εκπληκτικά δείγματα τέχνης, τα οποία και μπορείς να βρεις σε αυτό το μουσείο!

2. Museo Nacioanal Del Pradο, Ισπανία

Το συγκεκριμένο μουσείο είναι το πιο σημαντικό μουσείο τέχνης στην Μαδρίτη. Έχει μάλιστα μία από τις ομορφότερες συλλογές ευρωπαϊκής τέχνης από τον 12ο έως και τον 19ο αιώνα.

3. Τhe Museum of Modern Art, Νέα Υόρκη

Δεν χρειάζεται περιγραφή αυτό το μουσείο! Είναι από τα πιο όμορφα και εκπληκτικά που θα δεις! Οι συλλογές του ΜοΜΑ θα σε κάνουν να καταλάβεις πόσο υπέροχη είναι η μοντέρνα τέχνη. Επιπλέον, αν ψάχνεις κάτι για να εμπνευστείς το συγκεκριμένο μουσείο θα σου δώσει όλα όσα χρειάζεσαι!

4. Musée du Louvre, Παρίσι

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα, δημοφιλέστερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού και φιλοξενεί 35.000 έργα τέχνης, ενώ στη συλλογή του περιλαμβάνει περισσότερα από 445.000 κομμάτια.

5. The British Museum, Λονδίνο

Το Βρετανικό Μουσείο είναι το διασημότερο αξιοθέατο της Μεγάλης Βρετανίας και το αρχαιότερο εθνικό μουσείο του πλανήτη καθώς ιδρύθηκε το 1753. Διαθέτει περισσότερα από 8 εκατομμύρια εκθέματα και είναι αναμφισβήτητα ανάμεσα στα σημαντικότερα μουσεία του πλανήτη.

Σχόλια