Κάποιες ούτε που τις φαντάζεσαι!

Όταν ταξιδεύεις μόνος, η ασφάλεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, αφού ποιος θα ήθελε να ταξιδέψει σε κάποιο μέρος που δεν είναι καθόλου ασφαλές. Αυτές οι 5 χώρες είναι οι καλύτερες από πλευράς ασφάλειας, αφού οι πιθανότητες να σου συμβεί κάτι άσχημο στο ταξίδι είναι ελάχιστες!

1. Ιαπωνία

ταξίδι

Θεωρείται μία από τις καλύτερες χώρες για ατομικά ταξίδια, λόγω της φιλοξενίας των ντόπιων που θα σε βοηθήσουν σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχεις! Μην ξεχάσεις να φας σούσι, να επισκεφτείς μερικά από τα υπέροχα εμπορικά της, αλλά και το Δάσος Μπαμπού Sagado που υπάρχει λόγος που θεωρείται από τα καλύτερα του κόσμου!

2. Ολλανδία

Το Άμστερνταμ είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και όμορφες πόλεις στην Ευρώπη, ενώ όλες οι πόλεις της Ολλανδίας θεωρούνται ιδανικές για ατομικά ταξίδια. Ασφαλείς, καθαρές και γεμάτες με τέχνη. Νοίκιασε ένα ποδήλατο και εξερεύνησε τα ιστορικά δρομάκια του Άμστερνταμ ή ξεκουράσου με μια βαρκάδα στα κανάλια του!

3. Νότια Κορέα

Συνορεύει με μια από τις πιο μυστήριες χώρες του κόσμου τη Βόρεια Κορέα, ωστόσο είναι μια χώρα πολύ πιο ασφαλής, όπου θα έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς τα τεράστια εμπορικά κέντρα που έχει, το παλάτι Gyeongbok, τους κήπους και τα μουσεία του ανακτόρου Γκιένγκμποκγκουνγκ, αλλά και το παραδοσιακό χωριό Bukchon Hanok.

4. Ιρλανδία

Μπορεί να βρέχει πολύ στην ονειρική Ιρλανδία, αλλά τα τοπία που θα δεις είναι απίστευτα. Μια πόλη που σε αγκαλιάζει με την ζεστασιά της, τη νεανικότητά της και τη φιλοξενία της. Το Δουβλίνο, η πρωτεύουσά της, έχει ατμοσφαιρικά αξιοθέατα, απίθανα μουσεία και οι πολύβουες παμπ του θα σε ψυχαγωγήσουν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα.

5. Ταϊλάνδη

Η Ταϊλάνδη είναι ένα πανέμορφο μέρος που μπορείς να επισκεφτείς και μόνος σου και θα είσαι ασφαλής. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί τη φωτογραφική σου μηχανή, αφού θα μαγευτείς από μέρη όπως το Βασιλικό Παλάτι στη Μπανγκόκ, την υπαίθρια αγορά Chatuchak, αλλά και τις φανταστικές της τροπικές παραλίες!

Σχόλια