Και όμως υπάρχουν δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στο Λονδίνο και μάλιστα θα περάσεις πάρα πολύ όμορφα!

Δες, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα πέντε πράγματα…

1. Μουσείο Επιστημών

φτηνά ταξίδια

Κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα το μουσείο ανοίγει για όλους τους ενήλικες από τις 18:45 έως τις 22:00 δωρεάν! Βέβαια, προετοιμάσου για ουρά στην είσοδο, αφού είναι από τα πιο δημοφιλή μουσεία.

2. Μουσείο Sir John Soane’s

φτηνά ταξίδια

Η συγκεκριμένη επίσκεψη θα σου μείνει αξιομνημόνευτη και πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς αυτό το μουσείο, το οποίο πήρε το όνομά του από τον καθηγητή Αρχιτεκτονικής της Βασιλικής Ακαδημίας στα 1806. Κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα μέχρι και τις 21:00 το μουσείο είναι δωρεάν και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

3. Angel Comedy

φτηνά ταξίδια

Κάθε βράδυ στις 19:30 το Angel Comedy έχει δωρεάν παραστάσεις. Όχι μόνο θα τις λατρέψεις αλλά σίγουρα δεν πρέπει να τις χάσεις αν λατρεύεις το Stand Up Comedy!

4. Columbia Road Flower Market

φτηνά ταξίδια

Στο ανατολικό Λονδίνο κάθε Σάββατο υπάρχει η Columbia Road Flower Market, μια υπέροχη ανθοκομική έκθεση. Είναι ανοιχτή από τις 8:00 μέχρι και τις 15:00 και θα βρεις υπέροχα φυτά, μερικά από αυτά μάλιστα είναι αρκετά σπάνια και δύσκολα τα βλέπεις αλλού!

5. Kyoto Garden στο Holland Park

Αναρωτιέσαι τι κάνει ένας ιαπωνικός κήπος στην καρδιά του Λονδίνου; Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήθηκε και ήταν δώρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Kyoto στα 1991. Ένα πανέμορφο μέρος που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείς και θα σε μεταφέρει κάπου αλλού…

Σχόλια