Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι Μεγάλο…

Λοιποοοοοοον αγαπητέ αναγνώστη σήμερα είναι μεγάλη μέρα για εσένα και μαύρη μέρα για την στήλη και αυτό γιατί Θανάσης Παπαδόπουλος και Πολέμαρχος αποτελούν τo κάφρικo represent του site.

Μάλιστα αυτό που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το ΣΚ που έρχεται είναι ότι μιλάμε για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

Πιάσε το αυγό και κούρεφτο (όχι το Πασχαλινό)…

Σήμερα, λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη οι Προτάσεις για ένα χαλαρό ΣΚ είναι προτάσεις για Άνδρες!

Ξεκινάμε!

Tι να κανεις το σαββατο by πολεμαρχος

 

Για το Σάββατο το πρωί πάμε για καφεδάκι παραλία. Πάμε Balux!


Το Balux είναι ένας ιδανικός προορισμός για καφεδάκι και χαλάρωση με μυοχαλαρωτική μουσική, όμορφο περιβάλλον, ΩΡΑΙΟ ΚΟΣΜΟ, καφέ, bistro κτλ.

Άμα λάχει πάρε και το γκομενάκι σου να ανέβεις στα μάτια της 😉

Σάββατο απόγευμα Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (Premier League)

Γυρίζεις από το Balux, αφήνεις το γκομενάκι σπίτι (αν το πήρες τελικά στο Balux) και αράζεις στον καναπέ με μπυρίτσα,  ξυροκάρπια (το Μ.Σάββατο νηστεύουν ακόμα και οι άθεοι) και παρακολουθείς ντέρμπι αιωνίων!!!

Η Σίτι του Πέπε Γκουαρντιόλα, (που τον ήπιε από την Λίβερπουλ την Τετάρτη για το Τσουλου) θέλει να επιστρέψει με νίκη απέναντι στην Γιουνάϊτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος έχει άχτι από τον Α’ γύρο τον Ισπανό τεχνικό και αιώνιο αντίπαλο του…

Ματσάρα από τις λίγες την πιο κατάλληλη στιγμή. Το Μ.Σάββατο…

Ξημερωματα Κυριακής by Θανασιτο

UFC Μεταμεσονύχτιο πάρτι

Και τώρα εντάξει, Μεγάλη Εβδομάδα είναι, σχεδόν σίγουρα θα έχεις κανονίσει για το Σαββατόβραδό σου. Θα παρτάρεις έξαλλα; Θα βγεις για χαλαρό ποτό; Θα πέσεις από νωρίς για ύπνο γιατί αύριο ψήνεις; Αυτό δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς. Εφόσον το ξενύχτι είναι δεδομένο, σου προτείνω (χωρίς λόγο και αιτία) να κάτσεις να δεις το UFC 223, το καταραμένο event που έχει ακυρωθεί 2 φορές , οπού έχει ματσάρες από τις 3 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) μέχρι τις 8 το πρωί. Εγώ και τα φιλαράκια μου πάντως αυτό θα κάνουμε.

Tι να κανεις κυριακατικα (εκτος απο το να τρως) by Θανασιτο

20 Βαθμοί, λιώνει το κορμί

Καλά δεν λιώνει κιόλας, αλλά ένα fuego το έχει. Αν είστε τολμηροί, πάρτε τη παρέα σας και μην το σκέφτεστε, πηγαίνετε παραλία! Απρίλιο έχουμε, πάρτε αντηλιακό γιατί ο ήλιος είναι ύπουλος, φορέστε τα μαγιό σας και βουτήξτε. Αν κάποιος από τη παρέα δεν θέλει να πέσει μέσα, κοροϊδέψτε τον και ρίξτε τον μέσα χωρίς τη θέληση του για να κάνετε και τα χάχανά σας.

Αν πάλι ούτε εσείς θέλετε να βουτήξετε, καθίστε να χαζεύετε τη θάλασσα ή πηγαίνετε σε κάποιο κοντινό ταβερνάκι. Προτείνω τη Ψάθα που βρίσκεται κοντά στο Αλεποχώρι καθώς και ήσυχα είναι, και όμορφα είναι, και αξίζει να χαλαρώσετε με θέα τα κρυστάλλινα νερά της.

Μετά το ψήσιμο, πώς να κουνηθείς;

Το καταλαβαίνουμε, Κυριακή του Πάσχα δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουνηθείς από το σπίτι αφού έχεις ήδη φάει 300.000 παϊδάκια. Οπότε πολύ χαλαρά θα σου προτείνω μια σειρά που θα τη ξεκινήσεις, και δεν θα θες να τη τελειώσεις.

Θα μπορούσα να προτείνω για εκατοστή φορά το “The Office“, αλλά θα γινόμουν γραφικός. Το Community, είναι μια απίστευτη meta κωμική σειρά που δεν φοβάται να σπάσει το 4th wall και να κάνει παρωδίες από τα κλισέ των κωμικών (και όχι μόνο) σειρών και ταινιών.

Η σειρά διηγείται τη προσπάθεια μερικών φοιτητών – όλων μεγαλύτερων ηλικιών- που σπουδάζουν σε ένα κοινοτικό κολλέγιο και… αυτά είναι τα μόνα που χρειάζεται να ξέρετε για το σενάριο. Από εκεί και πέρα, θα δείτε επεισόδια που γίνεται παρωδία του Pulp Fiction, τα Spaggheti Western και τους επικούς πολέμους paintball που κάθε ταινία δράσης θα ζήλευε. Δείτε το Community, πραγματικά αξίζει.

Υ.Γ. Α, παίζει και ο Childish Gambino. Και ο Κινέζος από το Hangover που δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

Πριν κλαταρεις, ο σινεφιλ πολεμαρχος προτεινει:

Την Κυριακή το απόγευμα ταινία – Pacific Rim:

Το πρωί της Κύριακής μέχρι το μεσημέρι θα τρως και θα πίνεις τον κώλο σου στην τοποθεσία Γιαγιά οπότε ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι καλύτερο από το να πλακώνεσαι με θείους και μπαρμπάδες για το αν τελικά μας ψεκάζουν ή όχι και αν η Γη είναι επίπεδη ή δεν είναι.

Το μεσημέρι ως γνωστόν κοιμάται ο Έλληνας οπότε πάμε για το απόγευμα.

Ταινιούλα στο σινεμά φιλαράκι μου με ποπ κορν και μεγάλη κοκακολίτσα!

Το Pacific Rim φαίνεται ιδανική επιλογή (με βάση τις μ@λ@κίες που παίζονται αυτή την περίοδο στις αίθουσες.) για να ξελαμπικάρεις από έννοιες και σκοτούρες. Βασικά από τις εντάσεις του μεσημεριάτικου τραπεζιού και το ΦΟΥΣΚΩΜΑ…

Ταινία δράσης με ατάκες, μάχες, τέρατα και μπλα μπλα μπλα.

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και να φάτε μέχρι να σκάσετε.

Ζητώ συγγνώμη στο κοινό μου που με είδε να φοράω άλλη φανέλα εκτός της Λίβερπουλ (ευχαριστούμε την αρχισυντάκτρια μας Δέσποινα Μπαράκη), αλλά ήταν για τις ανάγκες του ρόλου. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΤΑΝ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΑΡΕΙ ΤΣΛ -Θανάσης Παπαδόπουλος (Ζητώ και συγγνώμη από τον Πολέμαρχο που φοράει και αυτός φανέλα Λίβερπουλ για τις ανάγκες του ρόλου)

 

Σχόλια