Εάν μόλις έπιασες την πρώτη σου δουλειά, τότε σίγουρα πρέπει να δεις αυτές τις ταινίες.

Και είμαι σίγουρη ότι θα ταυτιστείς.

1.The Devil Wears Prada

ταινίεςYπόθεση: 

Η Άντι, μια τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας με μποέμ αντιλήψεις για τη ζωή και τη μόδα, υποφέρει τα πάνδεινα από την αυταρχική αφεντικίνα της Μιράντα Πρίστλι, διευθύντρια διάσημου περιοδικού μόδας, που της αρέσει να εξευτελίζει τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν σαν σκλάβοι γύρω της.

Γιατί θα ταυτιστείς:

Επειδή όσο και να έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά, όσο καλό και να είναι το αφεντικό σου, στο δικό σου μυαλό θα είναι κάποιος που θα θέλεις αρκετές φορές να σκοτώσεις. Επίσης, όσο κωμωδία και εάν είναι η ταινία αυτή, να ξέρεις ότι λέει μεγάλες αλήθειες!

2. The Intern

ταινίες

Υπόθεση: 

Ο 70χρονος χήρος και συνταξιούχος Μπεν Γουίτακερ προσλαμβάνεται από μια εταιρεία πωλήσεων μέσω διαδικτύου ως εκπαιδευόμενος, για να αποδείξει γρήγορα πως η εργασιακή πείρα δεν είναι ποτέ ντεμοντέ.

Γιατί θα ταυτιστείς: 

Γιατί μέσα από χιούμορ θα δεις όλες τις δυσκολίες που και εσύ αντιμετωπίζεις, ειδικά στην αρχή που μαθαίνεις πράγματα και κάνεις συνεχώς λάθη.

3. The Social Network

ταινίες

Υπόθεση:

Αντιμέτωπος με δύο αγωγές, μία για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και μία για εξαπάτηση του πρώην συνεταίρου του, ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ «επιστρέφει» στο Χάρβαρντ του 2003 και στην αρχή μιας απίστευτης πορείας μέχρι την κορυφή του κόσμου.

Γιατί θα ταυτιστείς: 

Πιο πολύ θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ότι για να φτάσεις ψηλά θα πρέπει να περάσεις από διάφορες καταστάσεις. Άνθρωποι θα σε πουλήσουν, συνεργάτες ξαφνικά θα εξαφανίζονται αλλά με επιμονή θα φτάσεις στο όνειρο σου.

4. The Internship

ταινίες

Υπόθεση: 

Ο Μπίλι και ο Νικ, δύο απολυμένοι πλασιέ, που ψάχνουν να βρουν μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα, κάνουν αίτηση για δοκιμαστούν ως εκπαιδευόμενοι στην Google. Τελείως απροσδόκητα θα βρεθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια ως «Νούγκλερς», για να διαγωνιστούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη για μια θέση στο ειδυλλιακό εργασιακό περιβάλλον της.

Γιατί θα ταυτιστείς: 

Πόσο μεγαλύτερη ταύτιση από δύο τύπους που μπαίνουν σε ένα περιβάλλον όπου δεν έχουν ιδέα. Η ταινία αξίζει για πολλούς λόγους, ειδικά για εμάς τους λάτρεις της Google.

5. Waitress

ταινίες

Yπόθεση: 

Μια γκαρσόνα πρέπει να αντιμετωπίσει το βίαιο άντρα της, την καθημερινή τρέλα του επαγγέλματος και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Πως μπορεί να τα βγάλει πέρα και με την ερωτική της σχέση με το γυναικολόγο της;

Γιατί θα ταυτιστείς: 

Εγια να καταλάβεις πόσο στην αρχή, ειδικά, θα επικρατεί ένα χάος στη ζωή σου και θα προσπαθείς να διαχειριστείς φίλους, οικογένεια, προσωπική ζωή και δουλειά. Κάπου εκεί θα εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο τη μαμά και όλα αυτά που κατάφερνε να κάνει!

Σχόλια