Facts που δεν ήξερες για τους αγαπημένους σου σούπερ ήρωες και η φιγούρα τους που λατρέψαμε!

Ξεκάθαρα ως γνήσιοι geeks τις θέλουμε στο ράφι μας…

Marvel Universe

1. Iron Man

O Iron Man και συγκεκριμένα ο άνθρωπος πίσω από αυτόν, ο Tony Stark, είναι βασισμένος σε αληθινό πρόσωπο, τον Howard Hughes, εφευρέτη, περιπετειώδη, γυναικά πολυεκατομμυριούχο.

Ο δημιουργός του Stan Lee δηλώνει πώς συμπεριέλαβε τον συγκεκριμένο ήρωα στα κόμικ απλά για να τρολάρει το κοινό, που καμία διάθεση δεν είχε εκείνη την εποχή, μόλις στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου, να ταυτιστεί και να συμπαθήσει έναν ήρωα που φτιάχνει όπλα και προμηθεύει τον στρατό, είναι πάμπλουτος και ψυχρός καπιταλιστής. Κι όμως, ως αντίστροφη ψυχολογία εν τέλει είχε αποτέλεσμα και η ιστορία του Ιron Man είναι εν τέλει κλασσική!

Aγόρασε τώρα την συλλεκτική φιγούρα του Iron Man μόνο 3,99 εδώ!

*Με αγορές άνω των 10 ευρώ παίρνεις δώρο ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΑ! :O

2. Captain America

O Captain America θεωρείται ο 1ος από τους Avengers και έχει γίνει από τους πιο διάσημους σούπερ ήρωες στο σύμπαν της Marvel. Ξέρετε κάτι όμως; Δεν τον δημιούργησε η Marvel. Εμπνευστές του ήταν ο Joe Simon και ο Jack Kirby, που βοήθησαν αργότερα τον Stan Lee.

Μάλιστα επειδή τα πρώτα κόμικ με την ιστορία του κυκλοφόρησαν το 1940, εποχή που πολλοί Αμερικάνοι ήθελαν να μπει η Αμερική στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, πούλησαν 1 εκατ. αντίτυπα. Και η Marvel εφηύρε την ιστορία με το ξεπάγωμά του για να τον χρησιμοποιήσει 20 και χρόνια αργότερα στις δικές της ιστορίες.

Κάνε τώρα δική σου την συλλεκτική φιγούρα του Captain America μπαίνοντας εδώ!

3. Hulk

Ο Hulk δεν είναι μόνο πράσινος, αλλά τον συναντάμε και στην κόκκινη, πιο evil εκδοχή, αλλά και στην εκδοχή του καθηγητή Hulk. Aυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι η πρώτη του version ήταν σε χρώμα γκρι. Γιατί άλλαξε σε πράσινο; Γιατί εκείνη την εποχή το γκρι τυπωνόταν εν τέλει σε διαφορετικές αποχρώσεις και το αποτέλεσμα δεν είχε συνοχή. Έτσι αποφάσισαν να γίνει πράσινος, χρώμα που τυπωνόταν στην σωστή απόχρωση πολύ πιο εύκολα.

Αγόρασε τώρα την συλλεκτική πράσινη φιγούρα του Hulk σε απίστευτη τιμή εδώ!

 

4. Τhor

Τι δεν ξέρετε γι’αυτόν; Κάποια στιγμή ο Loki τον είχε μεταμορφώσει σε βάτραχο, που ακόμη βέβαια είχες τις ίδιες δυνάμεις με τον ήρωα, έχει έναν “δίδυμο” εξωγήινο που ονομάζεται Beta Ray Bill και μια φορά στκόμικ Invaders βοήθησε τον Χίτλερ.

Όλοι έχουμε και κακές πλευρές… πώς να γίνει; Πόσο μάλλον οι σούπερ ήρωες!

Αγόρασε τώρα την συλλεκτική φιγούρα του Thor, μόνο 3,99 εδώ!

 

 

5. Spiderman

Ο Stan Lee δεν είχε καμία πρόθεση να δημιουργήσει έναν σούπερ ήρωα βασισμένο στο συγκεκριμένο έντομο. Αντίθετα είχε ως έμπνευση την μύγα και τελικά μάλλον δεν μπόρεσε να βρει κάποια καλή υπερδύναμη πάνω της για να στηριχτεί.

Επίσης, ενώ στο κόμικ μας δίνεται η πληροφορία ότι το δίχτυ του Spiderman αντέχει μόνο για μία ώρα και μετά διαλύεται, καταφέρνει να συγκρατήσει τον ίδιο τον Hulk.

Αγόρασε τώρα την συλλεκτική φιγούρα του Spiderman εδώ!

 

6. Deadpool

Είναι bisexual, έχει σκοτώσει αντιπάλους μόνο και μόνο λόγω της φλυαρίας του, ενώ σε μια σειρά κόμικ σκοτώνει όλους τους άλλους σούπερ ήρωες. Είναι ξεκάθαρα ο πιο κυνικός από τους σούπερ ήρωες και τον αγαπάμε λίγο παραπάνω γι’αυτό.

Αγόρασε τώρα την τέλεια φιγούρα του εδώ!

 

 

 

7. Black Panther

Και κάτι από την κινηματογραφική επικαιρότητα της marvel! Έχει για φρουρούς του ένα ολόκληρο γυναικείο επιτελείο, παντρεμένος στο παρελθόν με την Storm ήταν ο ήρωας πίσω από το κουλ αεροσκάφος των Avengers.

Αγόρασε τώρα την dark συλλεκτική φιγούρα του μόνο 3,99 εδώ!

 

 

 

Δες πολύ περισσότερες και πιο πρωτότυπες φιγούρες της Marvel εδώ!

DC Universe

8. Batman

Το όνομα του Bruce Wayne προέρχεται ως συνδυασμός από δύο αληθινές προσωπικότητες, τον  Robert the Bruce, εθνικό ήρωα της Σκωτίας και τον Mad Anthony Wayne, ήρωα της Αμερικανικής επανάστασης.

Υπάρχει ολόκληρο μάθημα για τον συγκεκριμένο ήρωα στο πανεπιστήμιο Victoria του Kαναδά με τίτλο “The science of Batman”. Ακραίο :O

Εμείς, όμως, τον αγαπήσαμε στις παρακάτω 4 εκδοχές!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αγόρασε τους τώρα σε όποια εκδοχή θες εδώ!

9. Catwoman

Το 1950 η Comics Code Authority απαγόρευσε την κυκλοφορία της με πρόσχημα ότι προωθεί την παιδική εγκληματικότητα.

Έχει δύο κόρες που μάλλον δεν είχε ακούσει κανείς μας και το πραγματικό της όνομα είναι Selina Kyle!

Aγόρασέ την τώρα εδώ!

 

 

 

10. Superman

Κι όμως ο Superman φωτοσυνθέτει. Ναι, όπως το ακούτε. Ακριβώς επειδή η δύναμή του προέρχεται από την ηλιακή ακτινοβολία -και μάλιστα μόνο την κίτρινη και όχι την κόκκινη που υπάρχει στον Krypton- δεν έχει να καλύψει βιοτικές ανάγκες όπως η τροφή.

Μάλιστα, δεν φοράει μάσκα σαν τους περισσότερους σούπερ ήρωες γιατί, όπως δήλωσαν οι δημιουργοί του, ήθελαν να φαίνεται έμπιστος και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Αγόρασε τώρα την συλλεκτική φιγούρα του υπερανθρώπου μόνο 3,99 εδώ!

11. Wonderwoman

O δημιουργός της Wonderwoman ήταν ο ίδιος άνθρωπος που εφηύρε τον ανιχνευτή ψεύδους. Ούτε που θα μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε ποτέ. Το όνομά του; William Moulton Marston.

Ήταν η πρώτη γυναίκα σούπερ ηρωίδα που έγινε mainstream και απέκτησε μεγάλο και φανατικό κοινό.

Σε κάποια κόμικ παιζόταν μάλιστα φασούλα με τον Superman. Είδατε και οι σούπερ ήρωες δεν μένουν ασυγκίνητοι. Εε πρέπει να τους έχεις και μαζί στην συλλογή σου!

Αγόρασε τώρα την συλλεκτική φιγούρα της WonderWoman εδώ!

12. Green Arrow

 

 

Μπορεί να στοχεύσει, να ρίξει και να ξαναγεμίσει το βέλος του μέσα σε 2,5 δευτερόλεπτα. Αναφέρεται στον Superman και τον Batman με το προσωνύμιο “Αδερφοί Χίτλερ”, ενώ η Harley Quinn είναι κρυφά τσιμπημένη μαζί του.

Ε ναι, αξίζει να αγοράσεις μόνο 2,99 την συλλεκτική φιγούρα του εδώ!

 

13. Flash

Έχει έναν κρυφό και evil αδερφό, ενώ είναι πιο γρήγορος κι απ’τον Superman. Έκανε τον Green Arrow τουρ στην ζωή μετά θάνατον. Το κράνος του είναι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία και τον Ερμή.

Αγόρασε τώρα τον Flash για το γραφείο σου εδώ!

 

 

 

14. Green Lantern

 

Mισεί θανάσιμα τον Batman, ενώ αποπλάνησε και ανήλικο. Οι υπερδυνάμεις του είναι εμπνευσμένες από τον Aladin! Toν έχουν κατηγορήσει για ρατσισμό, ενώ έχει μπλεχτεί σε ομοφυλόφιλο τετ α τετ! Τον λες και τον πιο περιπετειώδη από τους σούπερ ήρωες…

Απόκτησέ τον τώρα για την συλλογή σου εδώ!

Σχόλια