Ένα μέρος όπου καλλιτέχνες από κάθε γωνιά της πόλης συχνά συναντιούνται για να δημιουργήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις Σε ένα μέρος που δεν είναι άλλο από τα Εξαρχεια.

 

Το st.ART ανοίγει την πόρτα του για να υποδεχθεί τους ανθρώπους εκείνους, που αναζητούν έναν κατάλληλα διαμορφωμένο, ήσυχο, καθαρό και οικονομικό χώρο για να προετοιμάσουν τη δουλειά τους, αλλά και σε όσους επιθυμούν να κάνουν δικά τους σεμινάρια, μαθήματα ή απλά να μελετήσουν!

st.Art

Οι δύο αίθουσες πρόβας -έτοιμες να φιλοξενήσουν ομάδες πολλών και λίγων ατόμων αντίστοιχα- διαθέτουν ξύλινο πάτωμα, κουρτίνες για πλήρη συσκότιση, προβολείς για αίσθηση σκηνής και ήχο (laptop & ηχεία). Για διευκόλυνση των καλλιτεχνών παρέχονται επίσης: μικρόφωνο, αρμόνιο και κλασική κιθάρα.

Η αίθουσα/αναγνωστήριο χωρητικότητας 10 ατόμων διαθέτει ένα μεγάλο τραπέζι, άνετες καρέκλες, και πολλές υποδοχές ρεύματος.

Ο χώρος είναι κλιματιζόμενος, παρέχει καφέ και δωρεάν wi-fi όλες τις ώρες!

st.Art

Ευελπιστούμε να αγκαλιάσετε το νέο εγχείρημα και το st.ART να καταφέρει στην πορεία του χρόνου να γίνει ένα στέκι καλλιτεχνικής συνάντησης και δημιουργικής έκφρασης!

Διεύθυνση: Βαλτετσίου 13, Εξάρχεια, 1ος όροφος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971535305

Facebook

Σχόλια