Επιλογη 1

Είσαι πάντα θετικός και αναζητάς τρόπους να βελτιώνεις συνεχώς τον εαυτό σου και να εξελίσσεσαι. Δεν απογοητεύεσαι εύκολα και βλέπεις το ποτήρι πάντα μισογεμάτο. Αυτή σου η προσέγγιση σε καθιστά εξαιρετικό και υποστηρικτικό φίλο που βοηθάς τους δικούς σου κοντινούς ανθρώπους σε κάθε περίπτωση. Είσαι κοινωνικός, αλλά ταυτόχρονα επιλεκτικός με το ποιους ανθρώπους κρατάς αληθινά κοντά σου.

 

 

 

Επιλογη 2

Δύο είναι τα πράγματα που εκτιμάς και είναι πολύ σημαντικά για σένα: ο προσωπικός σου χώρος και ο σεβασμός από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Πιο εσωστρεφής, δεν είσαι απόμακρος, απλώς πιο συγκρατημένος.

Αναζητάς την ειλικρίνεια και την ευγένεια και είσαι πάντα εκεί για τους φίλους σου. Γι’αυτό απεχθάνεσαι τους ανθρώπους που σε θέλουν μόνο για να έχουν κάποιο όφελος.

 

Επιλογη 3

Είσαι έξυπνος, πολύ περίεργος και θαραλλέος όσον αφορά νέες περιπέτειες και γνώσεις. Πάντα ειλικρινής και ανοιχτός, ανοιχτόμυαλος και πάντα προσπαθείς να κρατάς την κρίση σου αντικειμενική κι ανεπηρέαστη.

Είσαι γεννημένος ηγέτης και έχεις μια κλίση στο να καθοδηγείς τους άλλους. Βασίζονται πολύ στην αίσθηση δικαίου που σε διακατέχει και στις γνώσεις σου.

Επιλογη 4

Συνεχώς δραστήριος και ακούραστος. Το μυαλό σου έχει εκατοντάδες ιδέες το δευτερόλεπτο. Πάντα πρόθυμος για νέες προκλήσεις και σε εξιτάρει η ιδέα του να δοκιμάζεις κάτι καινούριο. Ξεχυλίζεις από αγάπη για την ζωή και την τάση να την ζήσεις στο έπακρο. Και έτσι γίνεσαι ένας άνθρωπος με απίστευτους στόχους. Πρόσεχε μόνο μην αποσπάται η προσοχή σου.

Επιλογη 5

Έχεις μια εξαιρετική ικανότητα στο να βοηθάς τους άλλους με τα προβλήματά τους, πέραν της άπλετης προθυμίας σου. Βοηθάς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και μερικές φορές οριακά φαίνεται να πάσχεις από σύνδρομο ηρωισμού, αφού ποιος άλλος θα ήταν καλύτερος στο να σώζει τον κόσμο εκτός από σένα;

Εμπνέεις τους άλλους, είσαι έξυπνος αλλά δεν μοιράζεσαι πάντα τις σκέψεις σου με άλλους ανθρώπους.

Επιλογη 6

Πάντα ευχάριστος, αστείος που απολαμβάνει κάθε λεπτομέρεια της ζωής. Κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται στον δρόμου σου είναι άλλος ένας λόγος να μάθεις κάτι καινούριο.

Δεν φοβάσαι την εποικοδομητική κριτική και πάντα διατηρείς φιλική και θετική διάθεση προς τους άλλους. Φαίνεσαι έμπιστος και αποπνέεις ηγετικές ικανότητες στον κόσμο που σε βλέπει.

Επιλογη 7

Εμπνέεσαι εύκολα από νέους στόχους και πάντα κάνεις το κάτι παραπάνω για να τους πετύχεις, απλά είναι πάρα πολλοί. Οριακά μια ζωή δεν φτάνεις για να τους πετύχεις όλους.  Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες.

Οι άλλοι σε βλέπουν πολύ ενεργητικό και επίμονο, που δεν ξέρει πότε να παραιτηθεί. Ωστόσο αποτελείς θετική επιρροή.

Επιλογη 8

Η υπομονή σου είναι αξιοζήλευτη. Δεν κρατάς κακίες και δεν προσβάλλεσαι εύκολα. Είσαι υπερβολικά ώριμος, παρασκέφτεσαι και θες να αποφεύγεις τα λάθη. Παρόλο που η αγάπη και οι συναισθηματισμοί είναι σημαντικά για σένα, εν τέλει κυριαρχεί η λογική σου σκέψη και η εξυπνάδα σου.

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2