Μυστήριο, αγωνία και ανατροπές για την παράσταση που φιλοξενείται φέτος στη θεατρική σκηνή του Θεάτρου Ήβη με τίτλο «Το παιχνίδι του δολοφόνου»!

Το Θέατρο Ήβη άνοιξε φέτος τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό φιλοξενώντας ένα αστυνομικό έργο, το οποίο υπογράφει το γνωστό δίδυμο πολλών επιτυχιών Ρέππα-Παπαθανασίου, με τίτλο «Το παιχνίδι του δολοφόνου», εμπνευσμένο από τα δημοφιλή μυθιστορήματα μυστηρίου της Άγκαθα Κρίστι. Ας πούμε όμως πρώτα λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου.
Ό,τι πιο μυστηριώδες και ανατρεπτικό θα το δεις φέτος στο Θέατρο Ήβη!

Βρισκόμαστε κάπου στο έτος 1959 σε μία βίλα στην Κηφισιά, όπου ένας φόνος γίνεται με θύμα τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της βίλας Παύλο Μαυρίδη.

Ο Παύλος Μαυρίδης, ένας άνθρωπος που πλούτισε ωθώντας αθώους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Auschwitz κατά την περίοδο της κατοχής από τους Γερμανούς, κατάφερε, λοιπόν, εκτός από μια αμύθητη περιουσία να αποκτήσει και πολλούς εχθρούς. Για την ακρίβεια… μόνο εχθρούς είχε!

Εντοπίζεται, λοιπόν, δολοφονημένος από τη σύζυγό του, Σοφία, μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους. Τα άτομα που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι πολλά, με αποτέλεσμα οι ύποπτοι να είναι επίσης…πολλοί. Από τη σύζυγό του στο γιο του, από το γιο του στους λοιπούς συγγενείς και από τους συγγενείς μέχρι τον σοφέρ, οι εναλλαγές στα πρόσωπα των υπόπτων διαρκείς και συνεχόμενες.Ό,τι πιο μυστηριώδες και ανατρεπτικό θα το δεις φέτος στο Θέατρο Ήβη!

Στη σκηνή του θεάτρου 7 άτομα-ύποπτοι με σημαντικά κίνητρα αλλά και ατράνταχτα άλλοθι, η δουλειά του αστυνόμου Στεφανίδη, που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθίσταται ιδιαιτέρως πολύπλοκη και σίγουρα καθόλου απλή!

Οι ανακρίσεις στα 7 πρόσωπα εναλλάσσονται διαρκώς με εξαιρετικές ερμηνείες κατά τη διάρκεια της παράστασης αφήνοντας ερωτηματικά και διατηρώντας την αγωνία του θεατή αμείωτη, με ένα φινάλε που κανείς δεν περιμένει. Και φυσικά, σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να σας αποκαλύψει το τέλος (Spoiler alert #NOT), καθώς σας προκαλώ να πάτε να το δείτε και… θα με θυμηθείτε!

Εάν, λοιπόν, το θέατρο αποτελεί μία επιλογή για την ψυχαγωγία σας, εάν οι πλοκές μυστηρίου εξάπτουν τη φαντασία σας και εάν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε ποιο είναι τελικά «Το παιχνίδι του δολοφόνου», το Θέατρο Ήβη και ένας εξαιρετικός θίασος σας περιμένει και σας υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία!

πληροφοριες παραστασης

Θέατρο ΉβηΣαρρή 27, Αθήνα (περιοχή Ψυρρή)

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 7μ.μ.

Πέμπτη & Παρασκευή 9μ.μ.

Σάββατο 6μ.μ. & 9μ.μ.

Κυριακή 7μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων: 20€ (Σαβ. βράδυ & Κυριακή), 15€ (Τετ.-Παρ. & Σαβ. απόγευμα)

Check: Viva.gr for ticket deals!

Μέχρι 01/04/2018.

Σχόλια