Το Frapress.gr και το Meet Market σου δίνουν 5 δωροεπιταγές για να κάνεις τις αγορές σου στο επετειακό 100o Meet Market!

Πώς παίρνεις μέρος για να διεκδικήσεις τις δωροεπιταγές;

  1. Κάνεις like στο fanpage του Frapress.gr (μπες εδώ)
  2. Κάνεις comment στο post του διαγωνισμού (μπες εδώ)

Οι νικητές θα ενημερωθούν από το Frapress.gr την Παρασκευή στις 30/3 στις 20:00

Σημείωση: Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως εκπτωτικά κουπόνια!

Τhe 100th Meet Μarket – Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών

Σάββατο 31/03 & Κυριακή 01/04 2018

12:00-23:00 κάθε μέρα

Μία εβδομάδα πριν το Πάσχα το Meet Μarket γιορτάζει τη Χρυσή επέτειό του! Έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη φορά που το Meet Market άνοιξε τις πόρτες του, τον Δεκέμβριο του 2007 στον όροφο ενός μπαρ, το K44. Η ιδέα ήταν να εξερευνήσει και να παρουσιάσει έναν νέο τύπο νομαδικής αγοράς, με καλοφτιαγμένα προϊόντα & φρέσκα concept σε ένα ζωντανό και διασκεδαστικό σκηνικό. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε να μεγαλώνει και να αποτελεί ένα μηνιαίο τόπο συνάντησης για δημιουργούς και κοινό που επιθυμούν να ανταλλάξουν απόψεις.

Kαι να, που ο καιρός πέρασε και δεν καταλάβαμε πώς φτάσαμε στο 100ο Meet Μarket! Για αυτό το λόγο, λοιπόν, ετοιμάζουμε κάτι έξτρα σπέσιαλ και για να μείνει αξέχαστο θα καταλάβουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών!

150+ ελληνικά brands μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σχεδιαστές και συλλέκτες θα συμμετέχουν σε ένα διήμερο γεμάτο με dj sets, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, workshops & σεμινάρια για μεγάλους, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, live performances, εκθέσεις, street food και όπως πάντα δώρα για όλους στο κεντρικό ταμείο!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική/μετακινούμενη αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια! 

Eίσοδος Ελεύθερη

Σχόλια