Πόσα απ’ αυτά γνωρίζεις;

Μέσα σε μόλις λίγα χρόνια το Instagram κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους χρήστες -και δεν φταίνε μόνο οι Millenials γι’ αυτό- τόσο πολλούς που σιγά σιγά αρχίζουν να φαίνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αδελφάκι του το Facebook! Μάλιστα, μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι το 38% του πληθυσμού χρησιμοποιεί την εφαρμογή μέσα στη μέρα πολλές φορές.

Κάπου εδώ έρχομαι εγώ για να κάνω τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη, αφού ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω 20 καλά κρυμμένα μυστικά του Instagram, που πρέπει να γνωρίζεις!

1. Μπορείς να παίρνεις ειδοποιήσεις όταν κάποιος ανεβάζει μια νέα δημοσίευση 😉

μυστικά για το Instagram

Μπες στο προφίλ του προσώπου, που σε ενδιαφέρει πάτα τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά στην οθόνη σου και έπειτα πάτησε την επιλογή “Ενεργοποίηση Ειδοποιήσεων για νέες δημοσιεύσεις”

2. Δες όλες τις δημοσιεύσεις που έχεις δηλώσει ότι σου αρέσουν

μυστικά για το Instagram

Μπες στο προφίλ σου, πάτησε τις 3 τελίτσες και έπειτα την επιλογή “Δημοσιεύσεις που σας αρέσουν”

3. O πιο απλώς τρόπος για να βλέπεις φωτογραφίες χωρίς να μην πατήσεις κατά λάθος “μου αρέσει”

Αυτό το double tap- όπως το λένε και στο χωριό μου- έχει κάψει πολλά σπίτια (εννοείται και το δικό μου δεν θα σου πω ψέματα). Ο καλύτερος τρόπος, λοιπόν, για να το αποφύγεις είναι να βάλεις το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης. Χωρίς wifi και δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί το like ακόμα και αν το κάνεις το διπλό το “κλικ”.

4. Πως να σβήσεις το ιστορικό σου

μυστικά για το Instagram

Καταλαβαίνω ότι ίσως αυτό τo tip να μην σε ενδιαφέρει γιατί βλέπεις δεν ψάχνεις τα προφίλ των άλλων… Αν, λέω τώρα, αν σε ενδιαφέρει τα βήματα είναι απλά: μπαίνεις στο προφίλ σου, πατάς τις τρεις τελείες και έπειτα πατάς στην επιλογή “Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης”.

5. Απέκρυψε τις φωτογραφίες που σε έχει κάνει tag η θεία σου από το προφίλ σου

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται μόνο όσες φωτογραφίες θες εσύ και είναι πολύ απλός, αφού πατάς (πάλι) πάνω στις τρεις τελείες, επιλέγεις “Φωτογραφίες με εσάς” και μετά “Απόκρυψη φωτογραφιών”.

Με ευχαριστείς μετά!

6. Δημιούργησε μια συλλογή αποθηκευμένων φωτογραφιών

Πήγαινε στο προφίλ σου και πάτησε τον σελιδοδείκτη. Πάτησε το “+” και δημιούργησε μια νέα συλλογή. Γύρισε κανονικά στην ροή των φωτογραφιών και αν θες να αποθηκεύσεις κάποια απλώς πάτησε τον σελιδοδείκτη παρατεταμένα για να διαλέξεις σε ποια συλλογή θες να αποθηκεύσεις την φωτογραφία ή το βίντεο!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κεντρική Φωτογραφία: GETTY

Σχόλια