Ενημερώσου κι εσύ για τα συνδρομητικά κουτιά κάθε είδους· μία τάση των τελευταίων ετών που έχει σαρώσει παγκοσμίως!

Έχεις ακούσει ποτέ για τα συνδρομητικά κουτιά; Ίσως όχι! Αν πάλι είσαι οπαδός του Youtube και των vloggers/youtubers, σίγουρα θα έχει πέσει το μάτι σου στο unboxing και γενικά τα subscription boxes, που παίζουν πολύ τώρα τελευταία στο ελληνικό Youtube.

Όλο αυτό είναι ένα trend που ξεκίνησε από το εξωτερικό. Τα συνδρομητικά κουτιά, λοιπόν, είναι συσκευασίες, που έρχονται στην πόρτα σου με μηνιαία συνδρομή από κάποια εταιρία και περιλαμβάνουν διάφορα προϊόντα ανάλογα με την θεματική της εταιρίας κάθε μήνα.

Εδώ να επισημανθεί ότι είναι καθαρά δική σου υπόθεση, εάν θέλεις να αγοράσεις κάποιο κουτί μόνο μια φορά ή αν θα διαλέξεις τρίμηνη ή εξάμηνη ή κάποια άλλη προσφορά που σε ενδιαφέρει.

Υπάρχουν συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς, βιβλίων, κόμικ, αξεσουάρ, διαφόρων snacks, gaming και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αρκεί να ψάξεις καλά για κάτι που σε ενδιαφέρει!

Είναι μια καλή επιλογή από την άποψη ότι γνωρίζεις καινούρια προϊόντα που πιθανόν να μην ήξερες και μάλιστα αγοράζοντάς τα πιο οικονομικά ως σύνολο, συγκριτικά με την απόκτηση του καθενός απ’ αυτά ξεχωριστά. Συνήθως το κόστος των αντικειμένων είναι το διπλάσιο από την αξία του κουτιού.

Η Ελλάδα δεν έχει επεκταθεί πολύ, δυστυχώς, σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν μόνο μερικά ελληνικά συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς όπως το Glowbox, το Beautytestbox και το Cherrybox. Επίσης, ελληνικό είναι και το MysteryBox, ένα κουτί με διαφορετική θεματολογία κάθε μήνα και αντίστοιχα με αυτήν αντικείμενα (αξεσουάρ, κούπες, t-shirts, comics, κ.α.)

Ας δούμε παρακάτω μερικά subscription boxes με ποικιλία θεματικών και προϊόντων. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να ενθουσιαστείς τόσο πολύ με κάποιο από αυτά και να είσαι ο επόμενος που θα κάνει μηνιαία συνδρομή!

1. Coffee and a Classic Book.com

συνδρομητικά κουτιά

Ένα υπέροχο κουτί, ιδανικό για σένα που είσαι παθιασμένος με ό,τι σχετίζεται με τα βιβλία, αλλά και με τον καφέ. Εδώ θα βρεις βιβλία 3 ειδών για να διαλέξεις, ροφήματα όπως καφές, τσάι, σοκολάτα, σελιδοδείκτες, σνακ, κούπες, γραφική ύλη ή ό,τι άλλο!

  • Starter Classic Subscription: 25$
  • Standard Classic Subscription: 38$

2. TokyoTreat.com

συνδρομητικά κουτιά

Το TokyoTreat είναι ένα πακέτο με ιαπωνικά snacks και ιδιαίτερες γεύσεις. Γλυκά, καραμέλες, αναψυκτικά, pocky, τσίχλες, πατατάκια, κ.α. Η classic συσκευασία περιλαμβάνει 12 snacks και κοστίζει 22.5$, ενώ η premium συσκευασία αποτελείται από 17 snacks με κόστος 31.5$. Και στις δύο περιπτώσεις τα μεταφορικά είναι free!

3. BeautyTestBox.com

συνδρομητικά κουτιά

Ελληνικό μηνιαίο κουτί ομορφιάς με 5-7 προϊόντα καλλυντικών που επιλέγονται βάσει του ερωτηματολογίου που έχετε συμπληρώσει ανάλογα τον τύπο δέρματος και του προφίλ ομορφιάς σας. Το κακό είναι ότι λίγα από αυτά δίνονται σε full size, ενώ τα περισσότερα διατίθεται σε travel size ή δείγματα. Το κόστος ποικίλει βάσει των συνεργαζόμενων επωνυμιών κάθε φορά και ξεκινά από 10 ευρώ. Λόγω μεγάλης ζήτησης το κουτί ανοίγει για αγορά μόνο για λίγη ώρα κάθε μήνα. Για να το προλάβεις, κάνε εγγραφή στο newsletter και ενημερώσου για την ώρα που θα κυκλοφορήσει!

4. Rosehive Superfoods Box.com

συνδρομητικά κουτιά

Ανύψωσε την υγεία σου, δοκιμάζοντας αυτό το συνδρομητικό πακέτο με υπερτροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Το κλειδί για την ευεξία, ώστε να κατακτήσεις το βέλτιστο στην υγεία σου. Τα πάντα έχουν φυτική βάση και είναι κατάλληλα για άτομα που ακολουθούν μια vegan διατροφή. Η τιμή τους κυμαίνεται από 32.50$ έως και 36.95$ ανά μήνα μαζί με τα μεταφορικά.

5. Fairyloot.com

συνδρομητικά κουτιά

Ένα πέρα για πέρα μαγευτικό και alternative κουτί με γκόθικ στυλ, για εναλλακτικά άτομα που ταξιδεύουν νοητά στην σφαίρα του υπερβατικού και της φαντασίας. Μέσα θα βρεις ένα σύνολο από 5-6 συλλεκτικά “σκοτεινά” αντικείμενα, τα οποία ανταποκρίνεται πλήρως στην θεματική που επιλέγεται κάθε μήνα, αλλά και πολλές άλλες πρωτότυπες εκπλήξεις. Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι στα 26$ και για την single αγορά πληρώνεις 29.65$.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω θα διάλεγες;

Σχόλια