Κάναμε την έρευνά μας, συζητήσαμε με άτομα που είναι συνέχεια ενημερωμένα και σας προτείνουμε τα 10 καλύτερα οικονομικά smarthphone που κυκλοφορούν!

Επειδή η αγορά των smartphones έχει γίνει πεδίο χάους και πολλοί δυσκολεύονται σε ότι αφορά την τεχνολογία, αξίζει να κάνουμε ένα πρώτο ξεκαθάρισμα και να σου παρουσιάσουμε ξεχωριστά διαμαντάκια που βρίσκονται εκεί έξω, για σένα που δεν θες να διαθέσεις μια περιουσία. 

Κατ’ αρχάς οικονομικό δεν σημαίνει μόνο φθηνό, αλλά αυτό που σου δίνει πολύ καλή ποιότητα και απόδοση σε σχέση με την τιμή του. Προφανώς και δεν πρέπει να προτιμήσεις το πρώτο κινητό γνωστής εταιρείας που θα σου προτείνει ο πωλητής στο πολυκατάστημα: εκεί δεν δουλεύουν πρωτίστως για σένα, αλλά για το κέρδος τους.

Μην είσαι προκατειλημμένος/η προς μάρκες που δε γνωρίζεις ή θεωρείς “κινέζικες“. Οι εταιρείες της Κίνας μπορεί συχνά να υστερούν σε ποιότητα κατασκευής, αλλά στα smartphones κατά κανόνα προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι.

Ας δούμε, λοιπόν, τις επιλογές που έχεις αυτό το διάστημα με βάση όσα κυκλοφορούν στην αγορά!

1. Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (4GB/64GB)

Δες εδώ πληροφορίες για την εταιρεία
Η Κινέζικη εταιρεία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως, πίσω από τις Samsung, Apple, Huawei και Oppo. Σημειώνει τεράστια πρόοδο, η οποία μάλιστα μοιάζει πως θα συνεχιστεί, αφού η Xiaomi διατηρεί την πολιτική της με κυκλοφορίες οικονομικών προτάσεων που όμως ενσωματώνουν ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η πορεία των Xiaomi smartphones στην αγορά της χώρας μας είναι μόνιμα ανοδική. Ιδιαίτερα το Xiaomi Redmi Note 4 (μαζί με τον δίδυμο αδελφό του, 4X) έχει κάνει… πάταγο στην Ελλάδα λόγω της χαμηλής τιμής, της ποιοτικής κατασκευής και των αξιόλογων χαρακτηριστικών του.

Σύγκρινε τις τιμές στα διάφορα μοντέλα του και αγόρασε το online από εδώ ή εδώ

2. Lenovo K6 Note Dual (16/32GB)

Πολύ καλή εντύπωση προκαλεί η οθόνη και το ηχείο. Ιδανικό για κλήσεις σε μεγάφωνο, ραδιόφωνο, μουσική, ήχος από βίντεο που ικανοποιούν πολύ περισσότερο απ’όσο περιμένεις. Οι εφαρμογές ανοίγουν τάχιστα και είναι ιδανικό για multitasking. Θετικό ότι μπορείς να κλειδώσεις ξεχωριστά εφαρμογές με το δακτυλικό αποτύπωμα και με κωδικό.

Αγόρασέ το τώρα εδώ

3. Huawei P10 Lite Dual (3GB/32GB)

Η μικρή αύξηση στην τιμή σε σχέση με το P9 είναι απόλυτα δικαιολογημένη.Έχει χαρακτηριστεί ως ο “βασιλιάς της φωτογραφίας” για την κατηγορία του, αφού η απόδοση της κάμερας του έχει εκπλήξει όλους τους χρήστες. Πρόκειται για μια από τις πιο «ομαλές» και άνετες στην λειτουργία τους συσκευές που μπορεί να βρει κανείς στην μεσαία κατηγορία τιμής, σε σημείο που κάνει τον χρήστη του να αναρωτιέται κατά πόσο θα χρειαζόταν κάτι παραπάνω στην καθημερινότητα του.

Αγόρασέ το τώρα εδώ

4. Nokia 6 (3GB/32GB)

Είναι mid-range κινητό, κυρίως λόγω του chipset που φοράει. Η κατασκευή αλουμινένια και γενικά πολύ ποιοτική. Είναι φανερό πως ο παλιός χαρακτήρας αντοχής που είχαν τα Nokia συνεχίζεται! Stock Android και γρήγορες ενημερώσεις, ενώ κυκλοφορεί μήνες στην παγκόσμια αγορά χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Αγόρασέ το τώρα εδώ

 

5. Xiaomi Mi A1 (64GB)

Η Stock έκδοση του Android της Google που «τρέχει» είναι η σημαντικότερη διαφορά του από προηγούμενα μοντέλα. Μαζί με αυτό, η άριστη κατασκευή και συναρμολόγηση  και τα αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά κάνουν το Mi A1 μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές στην μεσαία κατηγορία.

Αγόρασέ το τώρα εδώ

 

Δες κι άλλα value for money κινητά στην επόμενη σελίδα

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2