Ιδού 10 χιουμοριστικά facts αναφορικά με την χειμερινή εξεταστική, με τα οποία αναμφίβολα θα ταυτιστείς πλήρως!

Κάθε χρονιά τα ίδια· Χειμερινή εξεταστική τον Ιανουάριο, μετά έπεται η εαρινή εξεταστική του Ιουνίου… Α, και ακόμη μια επαναληπτική την περίοδο του Σεπτέμβρη για τους μερακλήδες. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, βεβαίως, βεβαίως! Και ξανά απ’ την αρχή το ίδιο ακριβώς μαρτύριο για (πολλά?!) χρόνια. Για πόσα χρόνια άραγε αυτός ο εφιάλτης; Τέλος πάντων, σταματάει εδώ αυτός ο παροξυσμός!

Στο δια ταύτα… Η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου, λοιπόν, είναι απλώς η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει, κι εσύ σίγουρα δεν είσαι καθόλου –για ακόμη μια φορά– στο mood (ειδικά αν είσαι πρωτοετής) του να στρωθείς για να πετύχεις τους στόχους σου, δηλαδή να πάρεις το πολυπόθητο 5άρι και να περάσεις αισίως και αναίμακτα το μάθημα.

Επειδή κι εμείς, φίλε αναγνώστη, συμπάσχουμε με τον πέρα για πέρα ευλογοφανές πλήγμα σου σού παραθέτουμε στη συνέχεια μερικούς λόγους μέσα από χιουμοριστικά gifs για τους οποίους η εξεταστική περίοδος του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου είναι κάκιστη και εν τέλει πρέπει να αποφεύγεται δια ροπάλου, ώστε να είμαστε όλοι σώοι και αβλαβείς.

Γιατί, λοιπόν, η συγκεκριμένη εξεταστική είναι η χειρότερη απ’ όλες; Ας δούμε ευθύς αμέσως…

1.Γιατί προ ολίγων ημερών τελείωσαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και το μυαλό σου ταξιδεύει ακόμη στο Χωριό του Αϊ Βασίλη.

2.Και φυσικά είσαι ακόμη συνεπαρμένος από την πανδαισία γλυκών, που καταβρόχθισες δίχως μέτρο (μελομακάρονα, κουραμπιέδιες, κτλ., κ.τλ.). Δεν μπορείς να το αρνηθείς!

3.Επειδή είχες υποσχεθεί πως θα διαβάσεις κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, αλλά αντί αυτού προτίμησες να ακούς με τις ώρες το «Φέτος τα Χριστούγεννα» του Σταν ή το ανιαρό ”Jingle Bells”. Φυσικά και είχες πρόγραμμα!

4.Επίσης, η χειμερινή εξεταστική γίνεται ένα level χειρότερη, όταν έχεις να παραδώσεις εργασία. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ομαδική εργασία! 

5.Ειδικά όταν τρέχεις να μαζέψεις ένα σωρό σημειώσεις για να συλλέξεις την ύλη και να οργανώσεις το διάβασμά σου. Ναι, είναι τότε που αναγκάζεσαι να βγάλεις για καφέ το φυτό της σχολής…

6.Το κρύο έχει εγκατασταθεί για τα καλά, αναδίδοντάς σου την επιθυμία για παντοτινό χουχούλιασμα και τα σχετικά. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχεις όρεξη να ξεφυλλίσεις ούτε καν το εξώφυλλο των συγγραμμάτων. 

7. Διότι σκέφτεσαι για ακόμη μια φορά ότι αθέτησες τον όρκο σου και δεν παρακολούθησες ΟΥΤΕ αυτό το εξάμηνο τις παραδόσεις της σχολής σου, γι’ αυτό και τώρα επωμίζεσαι σιωπηλά τις συνέπειες την πράξεων σου. 

8.Και βέβαια σε τρώνε οι τύψεις και το άγχος, μιας και δεν προλαβαίνεις. Δεν σου έφτανε το διάβασμα που δεν κάνεις, έχεις τα και τα ψυχολογικά σου. Για πάμε ξανά και πάλι: «Το επόμενο εξάμηνο θα παρακολουθώ όλα τα μαθήματα, θα κρατώ δικές μου σημειώσεις και θα διαβάζω ανελλιπώς μετά από κάθε μάθημα!». 

9.Επειδή μόλις σε ενθουσίασε μια σειρά που ανακάλυψες τυχαία στο Gamato και διχάζεσαι αν θα πρέπει να λιώσεις βλέποντάς την ή να προετοιμαστείς για την υποχρεωτική πρόοδο του μαθήματος. 

10.Γιατί κάθε φορά που πλησιάζει αυτή η ανυπόφορη εξεταστική σε πιάνουν οι υπαρξιακές σου ανησυχίες και αναρωτιέσαι γιατί βρίσκεσαι σε αυτή τη σχολή. Πτυχίο ΠΟΤΕ, ξεκάθαρα!

Σχόλια