Οι Κ.Βήτα & Μιχάλης Δέλτα επέστρεψαν για λίγες εμφανίσεις αναδύοντας τη νοσταλγία του παρελθόντος…

Φωτογραφίες: Εύα Μπεσλεμέ

Οι Κ.Βήτα & Μιχάλης Δέλτα επέστρεψαν για λίγες μόνο, από κοινού, εμφανίσεις στην Ελλάδα. Το αθηναϊκό κοινό, είχε την χαρά να τους απολαύσει στις 1 & 2 Δεκεμβρίου στο Steam Club, στον Κεραμεικό. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανταπόκριση του κοινού ήταν θερμή και οι εμφανίσεις ήταν sold out. Το Frapress.gr βρέθηκε εκεί την πρώτη μέρα, την Παρασκευή 1/12.Κ.Βήτα & Μιχάλης Δέλτα: Νοσταλγία γαρ για τους Stereo Nova

Παρότι, οι διοργανωτές είχαν καλέσει τον κόσμο να βρεθεί στο χώρο από νωρίς, λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η αλήθεια είναι ότι μέχρι και τις 12:20, που εμείς καταφέραμε να μπούμε στο κλαμπ, η ουρά ήταν πραγματικά ατέλειωτη.

Μπαίνοντας στο χώρο, στα decks βρισκόταν η Dj FO, ως guest dj. Κρατούσε το κοινό ζεστό μέχρι να αναλάβουν την σκυτάλη οι Κ.Β & Μ.Δ. Ιδιαίτερα χαλαρή και φιλική με τον κόσμο, έπαιξε για τουλάχιστον μία ώρα σε techno & tech house ρυθμούς.Κ.Βήτα & Μιχάλης Δέλτα: Νοσταλγία γαρ για τους Stereo NovaΣτη 1:20, οι Κ.Β & Μ.Δ. ανέλαβαν την βραδιά με το Νέα Ζωή. Το κοινό τους υποδέχτηκε ζεστά και όλοι ξεκίνησαν τον χορό. Το να τους βλέπεις μαζί, έχοντας ταξιδέψει με την μουσική των Στέρεο Νόβα σε κομβικές στιγμές της ζωής σου, αξία ανεκτίμητη.

Ωστόσο η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν λίγο απότομη,καθώς το live δεν είχε καμία σχέση με τους Στέρεο Νόβα. Διότι δεν ακούσαμε κομμάτια από την δισκογραφία τους. Ξέρω, ξέρω! Η οδηγία ήταν σαφής. Οι Στέρεο Νόβα δεν θα επανενωθούν για λίγες εμφανίσεις, αλλά για ένα dj set.Κ.Βήτα & Μιχάλης Δέλτα: Νοσταλγία γαρ για τους Stereo NovaΝαι μεν, αλλά. Αναρωτιέμαι. Υπάρχει εκεί έξω κάποιος, που ν’ακολουθεί αυτούς τους δύο καλλιτέχνες, και να μην είναι βαθιά ρομαντικός (;), ώστε να έχει λίγες μόνον προσδοκίες για έστω κάποια δόση από Στέρεο Νόβα;!

Σε άλλα νέα, η εκτίμηση προς το πρόσωπο τους δεν αλλάζει. Αναμφίβολα, χορέψαμε και χαθήκαμε στους ρυθμούς τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όμως, νοσταλγία γαρ. Η γεύση παραμένει γλυκόπικρη.Κ.Βήτα & Μιχάλης Δέλτα: Νοσταλγία γαρ για τους Stereo Nova

Σχόλια