5 σειρές του Netflix που τα ταξιδιωτικά τους πλάνα θα σε κάνουν να κλείσεις εισιτήρια για τον επόμενο προορισμό σου τώρα!

1. Master of None

Η δεύτερη σεζόν ξεκινά στην σύγχρονη Ιταλία, όπου ο Dev μαθαίνει να φτιάχνει παραδοσιακές μακαρονάδες, από τους ντόπιους, πριν επιστρέψει πάλι πίσω στο Brooklyn. Κρυμμένα μπαρ και τοπικά μαγαζάκια με φαγητό σε κάνουν να θες να πας τώρα στη Νάπολι ή στη Ρώμη, να αρχίσεις να περιφέρεσαι στα στενά και να δοκιμάζεις τα πάντα. Τα πλάνα επίσης της σειράς είναι απίστευτα.

Kι αν ψήθηκες να ψάξεις εισιτήρια για Ιταλία, δες τις προσφορές όλων των αεροπορικών εδώ.

2. Chef’s Table

Με αυτοτελή επεισόδια, που το καθένα ακολουθεί και έναν από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο στην δική του κουζίνα και τοποθεσία. Ένα γαστρονομικό ταξίδι σε πρώτες ύλες και μέρη τρομερά, γεμάτο χρώματα και άγρια τοπία. Ειδικά το επεισόδιο στην Γαλλία θα σας κάνει να θέλετε να πάτε στον γαλλικό νότο μέσα στο 2018.

Προσφορές στα εισιτήρια για τον πανέμορφο γαλλικό νότο βγαίνουν συχνά εδώ.

3. Chasing Coral

Ένας πανέμορφος κόσμος κάτω από την θάλασσα που αγνοούμε την ομορφιά του. Ακριβώς αυτήν αναδεικνύει αυτό το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Netflix. Μετά από τις εικόνες που θα δείτε θα θέλετε σίγουρα να μεταφερθείτε στους κοραλλιογενείς υφάλους της Αυστραλίας.

4. Midnight Diner: Tokyo Stories

Mια ανθολογία ιστοριών των ανθρωπίνων σχέσεων με μοναδικό σύνδεσμο το μοναδικό εστιατόριο που λειτουργεί μετά τα μεσάνυχτα στο Τόκιο. Οι εικόνες του παραδοσιακού ιαπωνικού φαγητού και της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας θα σε μεταφέρουν σε έναν πολιτισμό πολύ μακρινό από τον δικό μας που έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

5. LOVE

Συναντάμε ξανά την πρωταγωνίστρια του Community, σε μια πολύ γλυκιά δραμεντί με αξιολάτρευτους χαρακτήρες. Αν και κινείται λίγο στα όρια του κλισέ, τα πλάνα με τους φοίνικες, τις γειτονιές και τα τοπικά μπαρ του LA δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα με εικόνες που θα σου δημιουργήσουν την διάθεση να γνωρίσεις από κοντά την άλλη πλευρά του Los Angeles.

10 ταινίες για ταξίδια που θα σε ταξιδέψουν

Πηγή: Matador Network

Σχόλια