Νόμιζες ότι δεν υπάρχουν ακόμα ντισκοτέκ στην Αθήνα;

Κάνεις μεγάλο λάθος.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έχω ένα φίλο που αγαπάω πολύ και του έχω μεγάλη αδυναμία. Επέμενε, λοιπόν, εδώ και ένα χρόνο να πάμε σε μια ντισκοτέκ που γνωρίζει γιατί ήταν σίγουρος ότι θα τρελαθούμε στο χορό και θα περάσουμε τέλεια.

Και πόσο δίκιο είχε.

Ντύνομαι που λες σχεδόν κονσεπτικά και αποφασίζουμε μια random Παρασκευή να πάμε. Πάνω στη τρέλα λέμε σε όποιο γνωστό πιστεύουμε ότι θα ψηνόταν να έρθει μαζί μας και κλείνουμε τραπέζι.

Δε ξέρω εάν αγαπάς τα 80’s και τη disco, εγώ πάντως τα λατρεύω. Σκέψου πέντε φορές που έχεις τρελαθεί στον χορό σε κάποιο party. Είμαι σίγουρη ότι μια από αυτές είναι κάποιο καρναβάλι. Η disco, όμως, δεν είναι μόνο αυτό.

Πόσα επικά τραγούδια, ελληνικά και ξένα έχουν αυτή τη φανκιά που κάνει το πόδι να κουνιέται αυτόματα με το που μπαίνει το beat. Αμέτρητα το ξέρω, μην κάνεις καν τον κόπο.

Ο λόγος λοιπόν για την επική ντισκοτέκ Boom Boom που βρίσκεται στις εξωτικές Τζιτζιφιές, οι οποίες τελικά δεν είναι τόσο μακριά όσο ακούγεται. Πρόκειται για την πιο ιστορική ντισκοτέκ της Αθήνας και η διακόσμηση ξεφεύγει από κάθε προσδοκία.

Κάθεσαι στο τιγρέ καθιστικό, βλέπεις ανθρώπους από όλες τις ηλικίες να χορεύουν στην ΠΙΣΤΑ, φώτα να παίζουν σε όλους τους χρωματισμούς και πιστεύεις ότι το ενδεχόμενο να κάτσει δίπλα σου ένα τρελό μωράκι σαν τον Μιχαλόπουλο στα νιάτα του είναι δυνατό.

Εδώ που τα λέμε και ένας Γαρδέλης να μου πει come to me για να τη βρεις δε θα με χαλούσε.

Χορεύουμε που λες στην πίστα μέχρι το πρωί και το κλείνουμε το μαγαζί. Έχω πάρει ύφος μοιραίας Ρένας Παγκράτη “Είναι φάση το αγόρι” και πραγματικά το ζω.

Παραμένω ενθουσιασμένη και σου συνιστώ να ψήσεις την παρέα σου να πάτε γιατί η φάση είναι αλλού. Ορίστε και οι αποδείξεις.

*H επική ντισκοτέκ Boom Boom βρίσκεται  Θησέως & Ποσειδώνος στις Τζιτζιφιές. Το 24ωρο λεωφορείο 040 κάνει στάση ακριβώς απ΄ έξω. 

Αυτό ζούμε @19spaceman19 #monodisco #disco #80s #notasinglefuck

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evita Gorgorini (@evitagorgo) στις

Σχόλια