Οι F.G.Κλοι ετοιμάζονται μαζί με Anna Mystic και AkizzBeatzz να σαρώσουν τα decks του Belleville!

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου τους πάρτι με τίτλο “After Ikaria Party”, οι F.G.Κλοι καπάρωσαν τα Σάββατα στον ισόγειο χώρο του Belleville.

Έκτοτε οι Cortez & 4Bones άρχισαν να καλούν φίλους DJ (από διαφορετικές μουσικές σχολές) ώστε να ενώσουν τους ήχους τους με σκοπό την όμορφη και ποιοτική διασκέδαση. Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκαν οι: MaCoffee, YotaNaya, Makis Pa, η πανέμορφη Pennika και φυσικά ο αγαπημένος φίλος και δάσκαλος του 4Bones, Theo Tag!

Τώρα και έπειτα από την αποχώρηση του Cortez για την λατρεμένη Ικαρία, τα ηνία ανέλαβε το έτερο ιδρυτικό μέλος  ο 4Bones και με την επικείμενη επιστροφή στα decks του μοναδικού και τέρμα δημιουργικού Souland (Γιώργος Αντωνόπουλος), οι F.G.Κλοι ετοιμάζονται για μεγάλο raise στην διασκέδαση στο κέντρο.

 

 

Πώς αισθάνεσαι για την επιστροφή σου στα Dj booth;

Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε αρκετά. Αν και πλέον με ιντριγκάρει πιο πολύ η δημιουργία κομματιών, δεν μπορούσα να αρνηθώ να παίξω πλάι με την Dj-θρύλος Anna Mystic! Λατρεύω τις μουσικές της, αλλά κυρίως το στυλ της!

Σύμμαχος στην προσπάθεια τους για κατάκτηση της κορυφής στην Αθηναϊκή νύχτα βρίσκεται φυσικά και το team του Belleville. Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού καλούν δυνατά ονόματα να πλαισιώσουν τους Κλόυς (όπως φυσικά την μετρ του είδους της Anna Mystic) στο υπέροχα διαμορφωμένο ground floor, αλλά και για να γεμίσουν με ωραίες μουσικές την ομορφότερη ταράτσα του Κεραμεικού.

Την Παρασκευή 24/11 ξεκινάει δυνατά και επίσημα η επίθεση των golden παιδιών, αλλά και του Belleville..

Η αρχή γίνεται με την υπέροχη Anna Mystic (την Παρασκευή).

 Facebook event

Καπάκια και χωρίς ανάσα, το Σάββατο 25/11 το ground floor και οι F.G.Κλοι υποδέχονται έναν πραγματικό κούκλο. Έναν τύπο που σε κερδίζει μόνο και μόνο από εμφάνιση, αν και οι μουσικές του ξεπερνούν και τον ίδιο. O AkizzBeatzz παραγωγός και dj έχει ξεχωρίσει για τις afrobeat & Cumbia  δημιουργίες του. Πλέον κατέχει την κορυφή στην Ελλάδα, στο κομμάτι αυτό, για αυτό και καλείται διαρκώς από μαγαζιά του εξωτερικού, ενώ τα τραγούδια του ακούγονται διαρκώς στα ελληνικά & ευρωπαϊκά ραδιόφωνα.  Μετά το Σάββατο 25/11 συνεχίζει για Γερμανία, Βέλγιο, κτλ.

Facebook event

Το Belleville και οι Κλόι δεν σταματούν εκεί. Έπεται ένας ακόμα πιο δημιουργικός και παραγωγικός Δεκέμβρης. Για αυτό stay tuned, like Belleville και F.G.Κλοι για περισσότερες πληροφορίες. Have fun και μην ξεχνάτε να απολαμβάνετε υπεύθυνα!

Υ.γ για τους fan της RnB και του 90s Hip Hop… event

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκα για τις φωτογραφίες του!

Σχόλια