Ο χειμώνας πλησιάζει και εσύ αρχίζεις, ήδη, να ψάχνεσαι για νέες θεατρικές παραστάσεις; Σου έχουμε μια φρέσκια και ανατρεπτική θεατρική πρόταση, για να παρακολουθήσεις!

Η Έλντα Πανοπούλου και ο θίασός της έρχονται με το μιούζικαλ «Το Show», μια παραγωγή γεμάτη χιούμορ, σάτιρα, χορό και τραγούδι, για να δημιουργήσουν στη σκηνή του Ακάδημου το απόλυτο ελληνικό καμπαρέ.

Με κείμενα βγαλμένα από την ελληνική κοινωνία του σήμερα, η παράσταση αφηγείται πικρές αλήθειες και αγγίζει ευαίσθητα θέματα, δοσμένα μ’ ένα λεπτό και ευφυές τρόπο, ισορροπώντας ανάμεσα στο γέλιο και τη συγκίνηση.

Το Show: το νέο μιούζικαλ με την Έλντα Πανοπούλου στον Ακάδημο

Η συγγραφική πένα ανήκει στον ταλαντούχο Γιώργο Γαλίτη ενώ οι εξαιρετικές χορογραφίες στην Κατερίνα Ανδριοπούλου. Το ευφάνταστο σκηνικό επιμελήθηκε ο Κάρολος Ρωμούσης και ο Γιώργος Αλκαίος δημιούργησε, για πρώτη φορά, θεατρικές πρωτότυπες μουσικές που «έντυσαν» ηχητικά το έργο, σε στίχους της Εύης Ζευγαρά.

Ένα μιούζικαλ, που αξίζει να το δείτε, όχι μόνο για την παρουσία της αγαπημένης ηθοποιού, Έλντας Πανοπούλου, που επανέρχεται δυναμικά στο θεατρικό σανίδι, αλλά και για τις αξιόλογες ερμηνείες των οκτώ νέων και άκρως ταλαντούχων ηθοποιών της παράστασης.

Το Show: το νέο μιούζικαλ με την Έλντα Πανοπούλου στον Ακάδημο

“Το Show” καταφέρνει να φέρει επί σκηνής, τις ζωές μιας παρέας ετερόκλητων ανθρώπων, οι οποίοι δημιουργούν μια ατμόσφαιρα, άλλοτε ευθυμίας και χαράς και άλλοτε προβληματισμού και σκέψης.

πληροφοριες παραστασης

Πρωταγωνιστούν:

Έλντα Πανοπούλου
Άννα Βασιλείου
Άγγελος Δεληκάρης
Αναστασία Μαυροπούλου
Ηλίας Μιχαήλ
Κατερίνα Παπασιδέρη
Τάσος Περάκης
Λουίζα Πυριόχου
Κωνσταντίνος Τσεκράκης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη – Παρασκευή: 21.30
Σάββατο: 18.30 και 21.30
Κυριακή: 19.30

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: €20
Θεωρείο: €18
Φοιτητικό – Λαϊκή: €14
Ανεργίας: €12
Κάθε Πέμπτη ειδική προσφορά €11

Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά

Έναρξη παραστάσεων: 20 Οκτωβρίου

Θέατρο Ακάδημος
Ιπποκράτους 17
τηλ. κρατήσεων 210-3625119

Μην την χάσετε!

Σχόλια