“Life is too short to wear boring bags”

Νομίζω ότι το σημερινό άρθρο αφορά μόνο κορίτσια… Πόσες φορές βλέπουμε βιντεάκια με τσάντες οργανωμένες και θέλουνε να το κάνουμε και εμείς. Να έχουμε δηλαδή μια οργανωμένη τσάντα με όμορφα και καλόγουτσα πραγματάκια. Είναι ένα αγαπημένο θέμα, που έχουμε δει όλες στο YouTube και σίγουρα θέλουμε πως και πως κάποια στιγμή να οργανώσουμε με τέτοιο τρόπο την τσάντα μας, ώστε να φαίνεται ευπαρουσίαστη και πάνω από όλα οργανωμένη.

Κορίτσια μου (sorry αγόρια!!!)  έχω βρει την λύση. Έκανα ένα γκάλοπ σε φίλες, μανάδες, θείες, γνωστές και άγνωστες και συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα  αντικείμενα, που πρέπει να έχει μια οργανωμένη τσάντα.

γυναικεία τσάντα

1.Νεσεσέρ

Το πρώτο και πιο βασικό από όλα φίλες μου το νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά.  Ποιον κοροϊδεύουμε φίλες μου όλες μας αγαπάμε τα καλλυντικά αλλά το ποιο σημαντικό από όλα είναι να κουβαλάμε τα απολύτως απαραίτητα. Ας μην κουβαλάμε όλα τα Hondo’s μαζί μας, είναι υπερβολικό νομίζω. Ας πούμε εγώ για παράδειγμα κουβαλάω τα απολύτως απαραίτητα στην τσάντα μου!!!

Αυτά είναι: το αγαπημένο nude κραγιόν, ένα ρόζ royz– γιατί είμαι και κοριτσάκι φρέσκο  ακόμα, το αγαπημένο μου καφέ μολύβι, μια μάσκαρα, lip balm, μια Travel size κολόνια της αρεσκείας μου- έχει γίνει μόδα πια αυτά τα μαγαζάκια με τις πολλές κολόνιες- μαζί με  αποσμητικό και υγρά μαντιλάκια και κρέμα χεριών.

Ας μην είναι φουλ γεμισμένο γιατί χάνει την μαγεία του και βαραίνει και την τσάντα μετά!!!

γυναικεία τσάντα

γυναικεία τσάντα

 2. Ατζέντα

Και ναι τώρα ακούω  το γέλιο σου από μακριά εν έτη 2017 και μιλάμε για ατζέντα, όταν γύρω σου φυτρώνουν τα ipad, iphone και τα Samsung. Έλεος ρε παιδιά ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα δηλαδή. Πιστέψτε με ακόμα και ο πιο φανατικός οπαδός της τεχνολογίας θα συμφωνήσει μαζί μου. Ωραία τα κινητά, ωραία και η τεχνολογία που ραγδαία αναπτύσσεται αλλά ρε παιδιά σαν το παραδοσιακό μπλοκάκι ή την παραδοσιακή ατζέντα δεν λέει. Είναι κλασσικές αξίες. Σε αντίθεση με ένα κινητό, το οποίο μπορεί να χαλάσει και να χάσεις όλα τα σημαντικά σου ραντεβού.γυναικεία τσάντα

3. Βιβλίο

Μην κουβαλήσεις το “Όνομα του ρόδου” αλλά ένα μικρό βιβλίο τσέπης, που είναι ελαφρύ και μπορεί να σε διασκεδάσει όσο περιμένεις στην ουρά της εφορίας και να κρατήσει λίγο ακόμα ζωντανή την μπαταρία του κινητού σου (σατανικό κόλπο για να μην χαλάς την μπαταρία σου).
γυναικεία τσάντα

4. Πορτοφόλι

Χωρίς πορτοφόλι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Τα μετρητά είναι απαραίτητα για παντού. Όχι σημαντικά πόσα κορίτσια αλλά τα απολυτός απαραίτητα για να μην μπούμε στον κλίμα  του καταναλωτισμού. Η λέξη κλειδί είναι αποταμίευση– τα καλά της οικονομικής κρίσης.γυναικεία τσάντα

5. Κινητό

Νομίζω το πιο απαραίτητο από όλα. Βασικά είναι η προέκταση του χεριού μας, εδώ υπάρχουν τα πάντα από επαφές μέχρι και τις πιο in εφαρμογές, που μας εξυπηρετούν στα πάντα.

γυναικεία τσάντα

6. Powerbank

Νομίζω ότι όλοι πια έχουμε ένα στην τσάντα μας. Είναι το must της εποχής. Υπάρχει σε πολλά χρώματα και σχέδια και καλύπτει όλες τις ανάγκες. Είναι ιδανικό γιατί το έχεις μέσα στην τσάντα και ανά πάσα στιγμή φορτίζεις το κινητό σου.

γυναικεία τσάντα

7. Ακουστικά

Ακουστικά είναι η λέξη κλειδί για όποιον από μας ζει μέσα από την μουσική. Προσωπικά τα ακουστικά  μου έχουν γίνει προέκταση του αυτιού μου. Δεν μπορώ χωρίς αυτά, καθώς θέλω απεγνωσμένα να μαθαίνω μουσικές ή να ακούω παλιές μέσα από την αγαπημένη μου εφαρμογή Spotify.γυναικεία τσάντα

8. Τσίχλες

Θέλω να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό φίλες μου. Η καθαρή αναπνοή είναι το Α και το Ω μιας σικάτης κοπέλας. Από ένα επαγγελματικό ραντεβού έως και ένα ραντεβού με τον φίλο σου, είναι ότι πιο σιχαμερό και αηδιαστικό να μυρίζει άσχημα η ανάσα σου. Έτσι προτείνω να έχετε μέσα στην τσάντα σας ένα κουτάκι τσίχλες ή μια οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα σε travelsize μέγεθος μέσα σε ένα μικρό νεσεσέρ μαζί με άλλα είδη υγιεινής που θα σας φανούν χρήσιμα.

γυναικεία τσάντα

9. Παυσίπονο και σερβιέτες

Για τις σερβιέτες δεν κάνω καθόλου συζήτηση. Ήδη πρέπει να υπάρχει εκεί μια μέσα στο παραπάνω νεσεσεράκι που ανέφερα. Το ίδιο ισχύει και για τα παυσίπονα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αδιαθετήσεις ή θα σε πιάσει ένας κοιλόπονος ή θα ανεβάσεις λίγα δέκατα.

γυναικεία τσάνταγυναικεία τσάντα

10. Κασετίνα με στυλό

Μια μικρή κασετίνα με στυλό σε Trendy μορφή είναι απαραίτητο σε κάθε τσάντα, δεν χρειάζεται να βγάλεις την σχολική κασετίνα σου, ξεχασμένη από τα 90s. Αν ψάξεις καλά στο εμπόριο βρίσκεις πολύ όμορφες και λεπτεπίλεπτες κασετίνες, που δεν πιάνουν πολύ χώρο στην τσάντα.

γυναικεία τσάντα

11. Γυαλιά ήλιου

Προσωπικά από την τσάντα μου δεν λείπουν ποτέ τα γυαλιά ηλίου, είναι ένα διαχρονικό must. Ειδικά εάν έχεις επιλέξει το αγαπημένο σου σχήμα. Εγώ κουβαλάω πάντα πάνω μου τα αγαπημένα 50s γυαλιά μου, διαχρονικά για πάντα.

γυναικεία τσάντα

+1 Χτένα

Υπάρχουν στο εμπόριο κάτι πολύ μικρές χτένες, οι οποίες πάνε γάντι με το όλο στυλ της τσάντας. Αν και το ατημέλητο λουκ πάντα δίνει ένα στυλ στην κοπέλα καλό είναι να υπάρχει μια χτένα, που να φτιάχνει τις τρίχες και αν τις φέρνει σε μια γλυκιά ισορροπία.

γυναικεία τσάντα

 

Σχόλια