Οι F.G.Κλοι διοργανώνουν το After Ikaria Party στο Belleville

Το After Ikaria Party έχει σκοπό να ενώσει τους υπέροχους ανθρώπους που διασκέδασαν το καλοκαίρι, που μας πέρασε, εν Ικαρία με τον υπόλοιπο Αθηναϊκό κόσμο υπό τις μουσικές τις 3άδας: Cortez, Souland & 4Bones.

Belleville

Έπειτα λοιπόν από μία ξέφρενη σεζόν στο Β.Α νησί οι F.G.Κλοι επιστρέφουν στην Αθήνα και ενώνουν τις μουσικές τους στο Belleville, με σκοπό την διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Οι νεοσύστατοι F.G.Κλοι ξεκίνησαν την ομαδική πορεία τους τον χειμώνα που μας πέρασε στην Αθήνα και στο Κουκάκι. Στη συνεχεία και εν όψη καλοκαιριού μετακόμισαν στην Ικαρία όπου μάγεψαν το κοινό του νησιού με τις μουσικές επιλογές τους- αυστηρά σε oldschool ύφος.

O Cortez ιδρυτικό μέλος των Golden αυτών παιδιών είπε για το event:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που το reuνιακό event θα γίνει στο Belleville και τον Κεραμεικό. Πρόκειται για ένα μαγαζί υπόδειγμα σε ήχο και ατμόσφαιρα-πραγματική επιτομή του groove στυλ. Ανυπομονώ να δω και να διασκεδάσω με τις γνώριμες-καλοκαιρινές φάτσες, αλλά και να γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν νέοι φαν της μουσικής και της διασκέδασης!”

Belleville

Την Παρασκευή 29/9 στο Belleville Concept Cafē-Bar το μουσικό τρίο υπόσχεται να σας διασκεδάσει δίχως άλλο με Funk, Soul & Hip Hop ακούσματα.

Το Frapress θα βρίσκεται εκεί όντας fan της μουσικής αυτής, της διασκέδασης και φυσικά της Ικαρίας.

Απολαύστε υπεύθυνα και μην ξεχνάτε πως: “If you can’t boogie you know (i) they’ ll show you how…” Quote by Jack Kerouac, που έχουν ενστερνιστεί οι Κλοι!

Facebook event, F.G.Κλοι Fb, Belleville Fb, F.G.Κλοι Insta

Σχόλια