Καθώς τα Spin-offs πάνε και έρχονται, προτείνουμε μερικούς χαρακτήρες που θα έπρεπε να έχουν ΗΔΗ τη δικιά τους σειρά!

O Τζόι από τα Φιλαράκια το έκανε. Ο Saul Goodman από το Breaking Bad επίσης. Οι spin-offs σειρές έχουν αποδειχτεί σε πολλές περιπτώσεις (πχ CSI Miami) φοβερά επιτυχημένες, και κρατάνε το ενδιαφέρον μιας πολυαγαπημένης σειράς ζωντανό.

Προτείνουμε λοιπόν μερικούς αγαπημένους χαρακτήρες, που αξίζουν να έχουν το δικό τους “παρακλάδι”.

Barney Stinson – How I met your MotherΑποτέλεσμα εικόνας για barney stinson

Βάλτε τα κουστούμια σας και challenge accepted. Άνετος, ανταγωνιστικός και (ελαφρώς) πέφτουλας, ο Barney (wait for it) Stinson αξίζει να έχει δική του σειρά και με το παραπάνω.

Πρώτον, γιατί είναι ο ορισμός του party animal και η σειρά θα έχει εγγυημένο γέλιο, και δεύτερον γιατί σε όλη τη σειρά του How I met your mother έπρεπε να ανέχεται την εικοσιτετράωρη γκρίνια του “κολλητού” του Ted Mosby, οπότε του αξίζει μια τιμητική.

Με τη προϋπόθεση να μην κάνει τα ίδια λάθη που έκανε το Joey, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για μια LEGENDARY σειρά.

Αποτέλεσμα εικόνας για barney stinson legendary gif

Jesse Pinkman – Breaking Bad

Αποτέλεσμα εικόνας για jesse pinkman

Τι και αν το Breaking Bad τελείωσε (υπέροχα), τι και αν υπάρχει ήδη η επίσης εντυπωσιακή σειρά “Better Call Saul” με πρωταγωνιστή τον δικηγόρο της σειράς, Saul Goodman. O Jesse Pinkman αξίζει και αυτός δική του σειρά, bitch!

Ο αντιήρωας Jesse, που ξεκίνησε από ένα απλό βαποράκι του λυκείου και κατέληξε στο επίκεντρο των ναρκοβαρώνων μαζί με τον Walter White, μπορεί σίγουρα να μας χαρίσει και άλλες στιγμές από τις εμπειρίες του. Πιθανότατα μετά από εκεί που μας άφησε το τέλος του Breaking Bad.

Αποτέλεσμα εικόνας για jesse pinkman bitch gif

Tyrion & Bronn (και πολλοί ακόμα)- Game of Thrones

Αποτέλεσμα εικόνας για tyrion and bronnΟκ, κακά τα ψέματα με το Game of Thrones μπορούν να βγουν τουλάχιστον 1000 (τουλάχιστον) spinoffs, αλλά κανένα δεν θα ξεπεράσει αυτό του Tyrion Lannister και του Bronn.

Βρείτε μου ένα πιο τρελό δίδυμο από αυτό, θα περιμένω. Με τη συμμετοχή του Jamie Lannister ο οποίος θα τρώει πιθανότατα το μεγαλύτερο bullying από τον Bronn και τον Varys με το καυστικό του χιούμορ να κοντράρεται με τον Tyrion, μιλάμε για το απόλυτο Sit-Com!

Σαν εναλλακτική θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο spinoff με τα γεγονότα πριν το GoT ή με Ned Stark, αλλά το Tyrion-Bronn πρέπει να κυκλοφορήσει σίγουρα, έστω και σαν επετειακό επεισόδιο, και το βίντεο λειτουργεί σαν απόδειξη:

 April & Andy – Parks and Recreation

Ο Andy και η April είναι το πιο random ζευγάρι που έχει υπάρξει σε σειρά, ωστόσο είναι σίγουρα ένα από τα πιο πετυχημένα, και για αυτό θα πρέπει να αποκτήσει και το δικό του spinoff.

Από τη μια είναι η goth, απαθής και σαρκαστική April, και από την άλλη ο υπερβολικά χαζοχαρούμενος Andy. Ένα ζευγάρι που λειτουργεί σαν τον σκύλο με τη γάτα, σαν το γιν και το γιαν, σαν το υδρογόνο με δύο οξυγόνα.

Το ζευγάρι της χρονιάς!

Creed Bratton – The Office

Αποτέλεσμα εικόνας για creed bratton caring

Αν το The Office δεν ήταν κωμωδία, τότε ο Creed Bratton θα ήταν ο τύπος που ο Hannibal θα έβλεπε στους εφιάλτες του.

O Creed Bratton, τον οποίο υποδύεται ο.. Creed Bratton, είναι ένας εργαζόμενος της Dunder Milfin που δεν έχει τη παραμικρή ιδέα τι κάνει.

Είναι πρώην μέλος συγκροτήματος των 60’s και έχει κάνει κάθε είδους ναρκωτικό, πιθανότατα ψυχοπαθής, έχει σκηνοθετήσει τον θάνατό του, έχει υπάρξει μέλος και ηγέτης διάφορων αιρέσεων, και έχει σίγουρα σκοτώσει πολύ κόσμο.

Αν ο Creed Bratton δεν αξίζει δική του σειρά, τότε δεν ξέρω ποιος αξίζει.

Αποτέλεσμα εικόνας για creed bratton the office quotes

Αποτέλεσμα εικόνας για creed bratton jesse pinkman gif

Σχόλια