Τον γνωρίσαμε από τα μαγευτικά skanking κομμάτια στο youtube, με φόντο την άγρια φύση της Καραϊβικής. Ο Paolo Baldini είναι ένας αληθινός ιεραπόστολος της reggae κουλτούρας και έχουμε την τιμή να απολαύσουμε τα dub files του, στις 7 Απρίλη, στο AN Club!

Η Escape Music καλωσορίζει την άνοιξη και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του AN Club, τους Dubfiles.
Μια μεγάλη βραδιά υποσχόμενη πολλά και όμορφα vibes με τους: Paolo Baldini, Jacob / L . O – Jules I ( Melloow Mood), Forelock ( Arawak ) .

Κέρδισε Προσκλήσεις

Ο Paolo Baldini ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 ως μπασίστας στο συγκρότημα B.R.STYLERS ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε και με την παραγωγή μουσικής. Από το 2011 μέχρι και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή έχοντας διάφορες συνεργασίες με ευρωπαίους αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες .

Η δημιουργία των Dubfiles ξεκίνησε επίσημα το 2013 με μια σειρά απο live dub mix video σε συνεργασία με διάφορους καλλιτέχνες.
Mετά από χιλιάδες προβολές,ήρθε η ώρα του Baldini να μετατρέψει αυτά τα video σε ένα album με πολλούς quests όπως:
Mellow MoodAndrew I– Forelock Dub FX
WilsonRawRichie Campell

Το 2015 πακετάρει το κινητό του στούντιο σε μια κόκκινη βαλίτσα με προορισμό την Jamaica.Με την βοήθεια των Mellow Mood ,Forelock ,τον μυθιστοριογράφο Davide Toffolo και τον ανθρωπολόγο Icir Miming καταγράφουν σε video περισσότερους από 30 καλλιτέχνες να παραδίδουν τις φωνές τους!

Η όλη εμπειρία δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ και ένα ολοκληρωμένο album, το ‘Dubfiles At Song Embassy, Papine ,Kingston 6’ .

 

 

Την βραδιά ανοίγουν oι Kill Emil ft.Mamaletta και οι Balkan Riddims ενώ το after party αναλαμβάνει η Anna Mystic.

 

LINE UP

Kill Emil & Mamaletta

Ο Kill Emil ανήκει στη μεγάλη παρέα των Ελλήνων παραγωγών που πειραματίζονται με το sampling ενώ το ρεπερτόριό του μπορεί να κινηθεί από χαλαρωτικά ambient κομμάτια έως και τροπικές/τζαμαϊκανές εκπλήξεις! Συναντά την frontmant των Endagered Speeches, Μαριλέττα Κωνσταντάρα (κοινώς Mamaletta) για ακόμη μια φορά επί σκηνής, μια ανάσα πριν την κυκλοφορία της πολυπόθητης συνεργασίας τους.

 

Balkan Riddims

Όποια και αν είναι η σχέση σου με τη μουσική, εάν είσαι φαν της ragga/dancehall ή αγαπάς το χορό σε ένα γενικότερο πλαίσιο, αυτοί οι τύποι είναι οι ιδανικοί μαριονετίστες σου! Ήδη μοιράζουν φωτιές με τα live τους ανά την επικράτεια, μετά την κυκλοφορία του EP τους ‘Shout It Loud!’…

 

Anna Mystic

H ιέρεια της ελληνικής reggae/dub σκηνής έχει συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα πάρτυ ηλεκτρονικής-dub underground σκηνής και δε λέει να κατέβει από το θρόνο της. Το ιδανικότερο κλείσιμο μιας ήδη απογειωμένης βραδιάς…

 

 

INFO

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 13€

Links :
https://www.facebook.com/paolobaldinidubfiles/
https://www.facebook.com/mellowmood/?fref=ts
https://www.facebook.com/forelockofficial/?fref=ts
https://www.facebook.com/KillEmil/?fref=ts
https://www.facebook.com/balkanriddims/?fref=ts
https://www.facebook.com/AnnaMysticGR/?fref=ts

Σχόλια