Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ επέστρεψε με μία πολύ δυνατή εμφάνιση στην Αθήνα!

Μετά από 15 μήνες από την τελευταία του sold out εμφάνιση, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ επέστρεψε στις 28/01 για να αποδείξει πως… τα κάνει όλα σωστά. Στη σκηνή του Piraeus 117 Academy ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ ή αλλιώς Παναγιώτης Κυριακού, έδωσε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες της ζωής του και το κοινό έμεινε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένο.

Μαζί με τον Dj Micro και τον B-Digital στα Decks, πλαισιωμένοι από μουσικούς – μέλη της Bashment Records (που ο ίδιος έχει ιδρύσει), υποσχέθηκαν την καλύτερη μέχρι σήμερα συναυλία που έχουν παρουσιάσει. Απ’ ότι φαίνεται κράτησαν την υπόσχεση τους!

Έχοντας κοινό που τον ακολουθεί παντού και ανυπομονεί κάθε φορά για το επόμενο του live, έχει ο ίδιος αποδείξει πως αξίζει και με το παραπάνω μία βραδιά σαν αυτές. Ταυτόχρονα είναι από τους Έλληνες της χιπ-χοπ μουσικής που έχει λάβει απεριόριστη αγάπη για τα τραγούδια τα οποία μιλάνε στην καρδιά του κάθε ακροατή, θαυμαστή του ή μη.

Οι πόρτες άνοιγαν στις 8. Έξω από αυτές, κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται ήδη λίγο πριν τις 7. Ο κόσμος, πολύ ανυπόμονος. Οι ηλικίες, ποικίλες.

Αυτονομο Αγκαθι: “Mε προβληματιζει η προσπαθεια να εξισωθει ο κοσμος προς τα κατω!”

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ κατάφερε να μαγέψει το κοινό ακόμα και με τους πρώτους στίχους. Η παρουσία του στη σκηνή φαινόταν να υπνωτίζει τον κόσμο. Με τον τρόπο του μας καλούσε να τραγουδήσουμε και να νιώσουμε αυτά που νιώθει εκείνος εκείνη τη στιγμή.

Για το άνοιγμα της παρουσίασης των καινούριων του κομματιού επέλεξε την “Ελπίδα” από το ομώνυμο LP του. Στη συνέχεια ακολούθησαν κομμάτια παλαιότερα αλλά και καινούρια. “Ξέρω πια πόσο διαρκεί”, “Λευκή σημαία”, “Το φως που σε τρομάζει”, “Η μέρα μου όμορφη”, “Στης φυλακής το προαύλιο”, “Έχω”, “Διηγήματα  χαμένης νιότης”, “Εγώ συγγνώμη”, “Ξύπνα” ήταν κάποια από αυτά.

Η ικανοποίηση του κοινού δεν ήταν μόνο ακουστική αλλά και οπτική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν όταν στη “Φλόγα” η σκηνή γέμισε από εφέ με σπίθες και φλόγες και το κοινό οδηγήθηκε σε παροξυσμό. 

Επίσης, καθ’ όλη την διάρκεια του live η επικοινωνία του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ με το κοινό ήταν εντυπωσιακή με τον ίδιο να δίνει το έναυσμα και εκείνοι να απαντούν κατά εκατοντάδες. Φυσικά αυτό είναι ένα γεγονός που συμβαίνει συχνά, με μεγάλη ανταπόκριση, στις συναυλίες του.

Η ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια του live ήταν μοναδική. Τα συναισθήματα ξεχείλιζαν. Η βραδιά κορυφώθηκε όταν στη σκηνή του Piraeus 117 Academy ανέβηκαν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος Ψυχόδραμα. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως οι Ψυχόδραμα βρίσκονται στο στούντιο και ετοιμάζουν καινούριο δίσκο.

Η βραδιά ήταν όπως όλοι το περίμεναν η μεγαλύτερη συναυλία του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ. Σε μία συναυλία όπου τα συναισθήματα ήταν πάρα πολύ ισχυρά και φανερά. Επέλεξε να κλείσει το live με το “Εσύ ξανά”, κάνοντας το πιο ιδανικό κλείσιμο για μία τόσο υπέροχη βραδιά. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον ίδιο τον ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ.

“..φύγε απ’ το κάδρο μη ζωγραφιστείς μαζί του, να’σαι αυτός που το κοιτά και όχι αυτός που θα κρεμαστεί..!”

 

 

(Video Edit By George Lamprinidis
Filming By Petros Nikolintais, Haris Christofylakos, George Lamprinidis, Viktoras Zafeiropoulos, Despina Pimenidi,
Apostolis Balamatsias)

Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη. 4/2 στο Block33!

Φωτογραφίες από την Γιώτα Χαραλαμποπούλου:

 

(Στη συναυλία γνώρισα την εκπληκτική φωτογράφο του Frapress, Γιώτα Χαραλαμποπούλου, η οποία μας εξασφάλισε και τις παραπάνω μοναδικές φωτογραφίες από το live. Ο ενθουσιασμός νομίζω είναι ολοφάνερος!)

Σχόλια