Εντός της εξεταστικής το Σαββατοκύριακο το έχεις ακόμα περισσότερο ανάγκη! Σου έχουμε, λοιπόν, προτάσεις χαλάρωσης και ευτυχίας!

1. Παλιμπαιδισμός το Σάββατο

Σάββατο μεσημεράκι, λίγο μετά το μεσημεριανό και λίγες ώρες πριν τη βραδινή έξοδο τι καλύτερο από καναπέ, κουβερτούλα, τσάι/καφέ και… Disney! Ξύπνα και πάλι το παιδί που κρύβεις μέσα σου και βάλε να δεις την αγαπημένη σου ταινία της Disney που έχεις να δεις καιρό. Και για να ξυπνήσεις ακόμα περισσότερες αναμνήσεις, αντί να την κατεβάσεις, πετάξου μέχρι το video club, νοίκιασέ την και δες την με τον… παραδοσιακό τρόπο.

2. Ξεχασμένα φαγητά

Το Σαββατοκύριακο είναι το διήμερο της εβδομάδας που έχεις λίγο περισσότερο χρόνο και αρκετά περισσότερη όρεξη για τον εαυτό σου αλλά και τις σχέσεις σου. Σήκωσε, λοιπόν, το τηλέφωνο και πάρε ένα φίλο σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και πηγαίνετε για φαγητό σε κάποια όμορφη γωνιά της πόλης! Η καλύτερη λύση που θα φέρει χαμόγελα στα χείλη, ωραίες αναμνήσεις, σχέδια για το μέλλον και… φαΐ στο στομάχι!

3. Βράδυ Σαββάτου

Το βράδυ του Σαββάτου έφτασε και παραδοσιακά έφτασε μαζί του και η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη βραδινή έξοδος. Φίλοι, μουσική, ποτό, χορός και συμπάθεια ο καλύτερος συνδυασμός που συνιστούν για ένα υπέροχο Σαββατόβραδο 29 κατασκευαστές “χαλαρών Σαββατοκύριακων” (αναμεσά του και εμείς οι δύο)!

Διάλεξε ένα όμορφο και χουχουλιάρικο μπαράκι με ωραία μουσική και πήγαινε να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους! Για τους Αθηναίους εμείς έχουμε να προτείνουμε: 7 Jokers, The Four Twenty Break Bar, Belleville, Μπλε Παπαγάλος, Drunk Sinatra… και πολλά ακόμα Αθηναϊκά μπαράκια με ωραία μουσική και ποτά για μπόλικες και μεθυστικές χορευτικές φιγούρες!

1. Το ξύπνημα

Μέτα το αχαλίνωτο clubing του Σαββάτου ή και το όχι και τόσο αχαλίνωτο αλλά decent ποτάκι σας, προτείνουμε να απενεργοποιήσετε το εσωτερικό -και το εξωτερικό- σας ρολόι και ν’ αφήσετε τον εαυτό σας να κοιμηθεί πολύ, ΠΟΛΥ.

Ξυπνήστε βρε αδερφέ και 13.00, δε θα χαλάσει το πρόγραμμα!
Εγώ ξυπνάω 8.30, οπότε το μία είναι αλητεία… αλλά καταλάβατε!
Κοιμηθείτε μέχρι να μην αντέχετε άλλο!

2. Το φαΐ

Με το που ανοίξει όμως το μάτι και πιείτε την απαραίτητη δόση καφείνης ξεχάστε κορν φλέιξ, τοστάκια και ψωμοτύρια!

Τρέχτε για brunch, απ΄τις κορυφαίες επιλογές είναι το Estrella, στο Mοναστηράκι!
Με τεράστια ποικιλία από αυγά, ομελέτες, pancakes, σκέτα cakes, bagel και μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη specialité τους το Μπουγατσάν!

3. Το self treatment

Γενικά, την Κυριακή εκμεταλευτείτε τη για ‘σας!
Πάρτε τη σαν την ημέρα για το self treatment που αξίζετε.
Οπότε το πρόγραμμα μετά από ένα καλό, υγεινό φαγητό φυσικά, έχει beaute.

#ΜποτέτηνΚυριακή

Ναι αγόρια και για ΄σας πάει αυτό. Δε θα θιχθεί η τεστοστερόνη σας να σηκωθεί να φύγει άμα κάνετε ένα ζεστό μπανάκι και βάλετε και ένα scrub για το πρόσωπο -απολέπιση κάνει, όλα cool, ηρέμησε- ή μια κρεμούλα για τη ξηρασία στη μάπα! Σιγά!

Ντάξει όσο για τα κορίτσια την ξέρετε την τέχνη.
Εμείς μπορούμε να το κάνουμε ιεροτελεστία.

Κεριά, άλατα, αφρόλουτρα, scrubs, κρέμες, βιβλία, φρούτα, κρασιά, μουσικές, χαρές.
A! Bathbombs! (Ψάχτε το και για DIY, superfun στην κατασκευή και τέλεια αίσθηση μετά).

4. H ταινία

Και για το τέλος σας κρατήσαμεεε…
το πολυσυζητημένο La La Land που έχει κάνει πάταγο και αναμένεται να σαρώσει στις 26 Φλεβάρη τα όσκαρς, αφού μιλάμε για 14 υποψηφιότητες!

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του “Wiplash” , Ντάμιεν Σαζέλ φαίνεται να εκσυγχρονίζει επιτέλους το αμερικάνικο musical και να κερδίζει τις εντυπώσεις!


*Extra Tip: Όπως όλοι ξέρουμε διανύουμε περίοδο εξεταστικής (εναλλακτικά: τα βάσανα του φοιτητή). Σου έχουμε ένα σχετικό tip που νομίζουμε θα σε βοηθήσει! Έχουμε και λέμε: χώρισε την ύλη του προς εξέταση μαθήματος σε ίσα μέρη. Αφιέρωσε κάποιες ώρες -που εσύ θα καθορίσεις- καθημερινά για να διαβάσεις το τμήμα της ύλης που αντιστοιχεί στην κάθε μέρα.

Θα μας πεις σιγά το πράγμα αλλά… με τον τρόπο αυτό θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να χαρείς το Σαββατοκύριακο και την υπόλοιπη εβδομάδα, θα κάνεις ένα πιο ξεκούραστο και αποδοτικό διάβασμα και θα είσαι πιο κοντά στον πολυπόθητο βαθμό και στο pass το μαθήματος!

Καλή διασκέδαση, καλό Σαββατοκύριακο και καλή βδομάδα από μας.

Και να θυμάστε:

“Weekend is a state of mind”

Τάσος & Φα

Σχόλια