Ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο του… Pottermore.com!

Η J.K Rowling, συγγραφέας των βιβλίων Harry Potter, μας αφήνει την κληρονομιά του μαγικού αυτού κόσμου σε μια ακόμα πιο μαγική ιστοσελίδα, το Pottermore.com.

Μετά από την πρεμιέρα της spinoff ταινίας “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, αλλά και την κυκλοφορία του θεατρικού έργου “The Cursed Child”, πλέον λειτουργεί και επίσημα η ιστοσελίδα Pottermore.com με την υπογραφή της J.K Rowling.

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα όπου κανείς μπορεί να βρει συγκεντρωμένα όλα όσα χρειάζεται να ξέρει για τον κόσμο των μάγων.

Αν, λοιπόν, και εσείς, όπως εγώ, δεν αντέχετε χωρίς λίγο μαγεία στη ζωή σας, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ρίξετε μια ματιά σε ό,τι προσφέρει αυτή η πρωτότυπη και σίγουρα πετυχημένη  ιστοσελίδα.

Τι μπορείς να κάνεις:

1.Aφού κάνεις sign up δίνοντας το e-mail σου και φτιάξεις δικό σου προφίλ, είσαι πλέον μέλος του μαγικού κόσμου του Pottermore.

Εδώ μπορείς να βρεις διάφορα κουίζ με τα οποία διεισδύεις ακόμα περισσότερο στην εμπειρία του Pottermore.

Αφού κάνεις τα κουίζ για το ποιο είναι το ραβδί σου, ποιος είναι ο προστάτης σου και σε ποιον κοιτώνα ταιριάζεις στο Χόγκουαρντς αλλά και στο καινούργιο σχολείο μαγείας της Αμερικής, Ιλβερμόρνι, νιώθεις πια αναπόσπαστο κομμάτι του υπέροχου αυτού κόσμου. 

2. Μπορείς να διαβάσεις  μικρές ιστορίες δωρεάν.

Η πολυαγαπημένη μας συγγραφέας συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η φαντασία μας διαβάζοντας μικρές ιστορίες για τα μαγικά μέρη που αποτελούν τον κόσμο του Harry Potter, τα ξόρκια, τους χαρακτήρες των ταινιών και των βιβλίων και γενικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος της μαγείας.

3. Να δεις αφιερώματα για την καινούργια ταινία “Fantastic Beasts and Where to Find Them” και στο θεατρικό έργο “The Cursed Child”.Οι καινούριες αυτές προσθήκες στον κόσμο των μάγων, δεν συνοδεύτηκαν από βιβλία και επομένως ήταν απαραίτητη η παροχή επιπλέον πληροφοριών όσον αφορά το προσκήνιο των ιστοριών αυτών.

Fantastic Βeasts: Το πρικουελ του Χαρι Ποτερ στην μεγαλη οθονη!

4. Να βρεις online βιβλιοπωλείο όπου μπορείς να αγοράσεις τα πολυδιαβασμένα βιβλία του Harry Potter αλλά και ό,τι καινούριο κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική και ηχητική μορφή.

Σε γενικές γραμμές, η ιστοσελίδα προσφέρει τόσα πολλά καινούργια πράγματα σε κάποιον ο οποίος δεν θέλει να αποχωριστεί τον κόσμο του Harry Potter.

Πρόκειται για τη νέα γενιά του πολυαγαπημένου μας κόσμου. Την κληρονομιά τόσων χρόνων κατασκευής αυτού του μοναδικού κόσμου, ο οποίος όπως φάνηκε δεν ήθελε να χαθεί…

Ο Χαρι Ποτερ και το καταραμενο παιδι: Το 8ο βιβλιο δικαιωνει τα προηγουμενα;

Σχόλια