Ο Amazing Dio και τα MIND GAMES,  μετά την επιτυχία τους στο El Convento Del Arte και το Passport, έρχονται για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις στο FAUST. Μια διαδραστική παράσταση με πολύ χιούμορ, κόλπα που ιντριγκάρουν και πραγματική …μαγεία!

Ο Amazing Dio είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους mentalist μάγους στην Ελλάδα. Έγινε ευρύτερα γνωστός κυρίως μέσα από τη συνύπαρξή του – επί σκηνής – με την Πέμη Ζούνη και τη συνεργασία του με το El Convento Del Arte για 2 επιτυχημένες σεζόν, αλλά και την επιμέλεια σε μαγικά κόλπα του videoclip ‘Πετάω’ της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη.

Σπούδασε την τέχνη αυτή παρακολουθώντας σεμινάρια στο Blackpool της Αγγλίας από τους σημαντικότερους σύγχρονους mentalists. Είναι μέλος της μαγικής κοινότητας στην Ελλάδα, της διεθνούς αδελφότητας μάγων (IBM) και μιας ομάδας που τις παραστάσεις τους έχουν δει εκατοντάδες κόσμου στο Γυάλινο Θέατρο, το Χυτήριο και το El Convento Del Arte.

Το 2014 αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα παρουσιάζοντας τις παραστάσεις «MIND GAMES». Ο Amazing Dio έχει αναπτύξει το μοναδικό του στυλ συνδυάζοντας την κλασική τέχνη της υποβολής με το σύγχρονο κωμικό θέατρο, κάτι που τον καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους και τον μοναδικό στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, χρησιμοποιεί τις πέντε του αισθήσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας έκτης αίσθησης, αναμιγνύοντας τεχνικές αποπροσανατολισμού και γνώσεις ψυχολογίας μαζί με την ικανότητά του να “διαβάζει” τη γλώσσα του σώματος και να επηρεάζει την σκέψη του άλλου μέσω της υποβολής. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις μαγείας, ενώ έχει εμφανιστεί και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ…

H παράσταση «MIND GAMES» έχει παρουσιαστεί για τρεις συνεχόμενες χρονιές με μεγάλη επιτυχία. Την έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 3.000 θεατές, που έχουν μοιραστεί το γέλιο, τη συγκίνηση αλλά και την έκπληξη, σε ένα μοναδικό show όπου συναντώνται η Μαγεία, το Μυστήριο και το Χιούμορ.

Συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς, μνήμης και γλώσσας του σώματος, με την τέχνη του αποπροσανατολισμού, ο Amazing Dio θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου. Θα προσπαθήσει να θέσει σε δοκιμασία το απόλυτο στεγανό που ονομάζεται ΛΟΓΙΚΗ με απόλυτο όπλο … το χιούμορ του!

“Για αυτόν που πιστεύει καμιά εξήγηση δεν χρειάζεται,
για αυτόν που δεν πιστεύει καμιά εξήγηση δεν είναι αρκετή ”                                                                        J.D

 

 

Τιμή Εισόδου (χωρίς ποτό):  8 ευρώ

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST (τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr)

Σχόλια