Τα βίντεο της “καμμένης” πλευράς του ντόπιου και του ιντερνάσιοναλ YouTube που θα σου φτιάξουν το βράδυ!

Πρόκειται για την πλατφόρμα που δίνει στέγη σε πάμπολλα βίντεο. Τραγούδια, ντοκιμαντέρ, ταινίες, vlogs, online εκπομπές και χιλιάδες ακόμα βίντεο έχουν βρει το διαδικτυακό τους σπίτι κι αυτό δεν είναι άλλο από το ευρέως αναγνωρισμένο YouTube.

Ανάμεσα σε όλα όσα φιλοξενούνται στην πλατφόρμα, και με λίγο καλό ψάξιμο, μπορείς να βρεις αρκετά βίντεο – διαμάντια/μαργαριτάρια! Βίντεο που αναρωτιέσαι το λόγο ύπαρξής τους, το τι μπορεί να σκεφτόταν ο δημιουργός τους ή απλώς βίντεο που σου φτιάχνουν το κέφι μόνο και μόνο επειδή οι πρωταγωνιστές τους ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο να σε κάνουν να γελάς (είτε το θέλουν, είτε όχι)!

Tα καμμένα βίντεο στο Youtube, λοιπόν, είναι γεγονός. Ας δούμε, λοιπόν, τα καλύτερα βίντεο του ελληνικού και του διεθνούς YouTube, που κατάφεραν να μας χαρίσουν στιγμές ατελείωτου γέλιου -ίσως- και εκνευρισμού

Το ντόπιο το ελληνικό

1. Το παραλήρημα για τους σωλήνες

Σωλήνες. Παντού σωλήνες. Τα πάντα σε σωλήνες. Όλα σωλήνες. Εύλογα προκύπτει η απορία: τι τους χρειαζόμαστε τόσους σωλήνες;

2. Η συλλογή της αγαπημένης παρουσιάστριας

Έχει πει τόσα ωραία που δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω! Εναλλακτικός τίτλος: πως ένας φιλόλογος έσκισε τα πτυχία του!

3. Το Google Translate μας τραγουδά

Ένα πολυαγαπημένο μας τραγούδι στην… ελληνική (;) του εκδοχή. Γιατί το Google Translate είναι παντού!

4. Η ανακάλυψη μιας νέας γλώσσας

Σε άρθρο για τα πιο καμμένα βίντεο στο Youtube δε θα μπορούσε να απουσιάζει ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή αυτή. Στο συγκεκριμένο βίντε αξίζει να συγχαρούμε όλοι το μεταφραστή-διερμηνέα-ήρωα -όπως θέλετε πείτε τον- που επιμελήθηκε τον υποτιτλισμό.

5. Γίνε Madonna σε 2:46 λεπτά

Ο πολυαγαπημένος μου φίλος θα διδάξει σε όλο το γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη -μιας και τα αγγλικά τα μιλά με κάποια φυσικότητα- πως να αποκτήσουν το make up της Madonna σε λιγότερο από τρία λεπτά! Στο κανάλι του ιντερνάσιοναλ αυτού αγοριού μπορείτε να βρείτε make up tecniques για όλες τις περιστάσεις!

6. Μάθημα Αρχαίων

Αν είσαι μαθητής θεωρητικής κατεύθυνσης, φοιτητής που ασχολείται με τα αρχαία ή απλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος που ενδιαφέρεται να μάθει αρχαία, τότε σου έχω το κατάλληλο βίντεο. Εμένα φίλε αναγνώστη στις πανελλήνιες με παιδεψε αυτό το άναρθρο απαρέμφατο, πολύ με παιδεψε! Με αυτό εδώ όμως το βιντεάκι, όλα έγιναν τόσο απλά! Δες εδώ! (Για περισσότερη διασκέδαση και για ένα sum up της γνώσης δες από το 12:11)!

Tο ιντερνάσιοναλ

1. Η Ellen Degeneres πρωταγωνιστεί στο Μπρούσκο

Κι όμως, όσο κι αν η παραγωγή έψαξε, όσα παλιά φωτογραφικά άλμπουμ κι αν ξεσκόνισε προκειμένου να βρει μια ασπρόμαυρη, παλιού τύπου φωτογραφία κάποιας κορασίδας, οι κόποι πήγαν στράφη! Έτσι αποφάσισαν να δώσουν στην καθημερινή σειρά ένα διεθνή αέρα και κατέφυγαν στη φωτογραφία της διάσημης παρουσιάστριας, κάτι που -ασφαλώς- δεν πέρασε απαρατήρητο από εκείνη!

 2. Όλο το Game Of Thrones σε ένα στόμα

Ο Τζον Σνόου, ο Σερ Ντάβος, ο Τύριον, ο Μικροδάχτυλος και ένα σωρό ακόμα αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Game Of Thrones μιλούν μέσα από το στόμα αυτού εδώ του ανθρώπου που μας αφήνει άφωνους!

3. Slipknot – Duality (animal version)

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο τυχεροί είμαστε εμείς οι άνθρωποι που μπορούμε να δημιουργούμε, να ακούμε και να απολαμβάνουμε μουσική; Τι γίνεται όμως όταν οι φίλοι μας τα ζώα ανακαλύπτουν το πόσο υπέροχη είναι η μουσική; Αρχίζουν να δημιουργούν κι αυτά, παίρνοντας ιδέες από εμάς! Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε το μουσικό τους ντεμπούτο!

καμμένα βίντεο στο Youtube

Σχόλια