TEDxPanteionUniversityWomen 2016: Έρχεται το Σάββατο 29/9

TEDxPanteionUniversityWomen με θέμα τον χρόνο και την πορεία της γυναίκας μέσα σε αυτόν!

Μερικούς μήνες μετά από το πρώτο του event, το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει και αυτή τη φορά ετοιμάζει κάτι διαφορετικό.

Έρχεται ακόμη πιο αποφασισμένο, με ένα από τα ελάχιστα TEDxWomen event στην Ελλάδα. Το ιδιαίτερο αυτό TEDxPanteionUniversityWomen θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το επίσημο TEDWomen στο Σαν Φρανσίσκο, με θέμα “It’s about time”.

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και διάδοσης θεμάτων που αφορούν τα φύλα, την γυναίκα και την ισότητα στην πάροδο του χρόνου, το TEDxPanteionUniversityWomen έχει σκοπό να εξερευνήσει έμπρακτα την κοινωνική αλλαγή με ιδέες τόσο από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα.

Η λέξη που χαρακτηρίζει το TEDWomen2016 είναι ο Χρόνος (“It’s about time”) και το TEDxPanteionUniversityWomen, ως παράλληλο event, θα θίξει θέματα γύρω από το χρόνο και τη συμβολή των γυναικών στην πάροδό του, γιατί σήμερα όσο ποτέ έχει φτάσει πια ο καιρός για ίσα δικαιώματα, υποχρεώσεις και διεκδικήσεις.

Τον προηγούμενο Μάρτιο το TEDxPanteionUniversity πραγματοποίησε το πρώτο του event με μεγάλη επιτυχία, βάζοντας στο επίκεντρο την έμπρακτη κοινωνική συνεισφορά και τη διάδραση των φοιτητών. Έτσι, με δωρεάν εισιτήριο, συγκεντρώθηκαν 420 φάρμακα, συνολικής αξίας 1.500€ από τους παρευρισκόμενους, τα οποία κατατέθηκαν ανώνυμα σε συλλογικότητα υπέρ των προσφύγων.

Στο ίδιο μοτίβο, συνεχίζει και φέτος με δωρεάν εισιτήριο για το TEDxPanteionUniversityWomen, το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες

Save the date και μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα, το Facebook Page και το Instagram για περισσότερες πληροφορίες.

Σχόλια