Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις ισορροπίες σου πάνω σ’ένα hoverboard;Αγώνας hoverboard

Στην αρχή θα σου φανεί δύσκολο! Είναι σαν να ανεβαίνεις για πρώτη φορά πάνω σε skateboard. Μετά τις 2 πρώτες τούμπες θα νιώσεις ότι το έχεις δαμάσει. Μόλις καταφέρεις να ισορροπήσεις, δεν θα θες να κατέβεις.

Οι σινεφίλ θα το παρομοιάσουν μ’εκείνο το ιπτάμενο πατίνι από το “Back to the Future – Part II”. Στην πραγματικότητα όμως το πατίνι αυτό δεν αιωρείται, αλλά rollάρει.

Κι αφού το λατρέψεις, θα θες να το πάρεις και σπίτι σου! Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις μια τέτοια ευκαιρία αυτή την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στον πρώτο αγώνα hoverboard που διοργανώvεται στην Ελλάδα.
CU Around Hoverboard

Τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα Hoverboard θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι CU συνδρομητές και οι φίλοι τους την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, αφού το CU Around και τα Praktiker διοργανώνουν ένα πραγματικό HoverRace.CU Around Hoverboard

Από τις 18:00 όπου ξεκινά το ζέσταμα έως και τις 23.30 που θα ολοκληρωθεί ο αγώνας, το κατάστημα Praktiker στο Ελληνικό μετατρέπεται σε πίστα.  Τα hoverboards  θα είναι διαθέσιμα για όλους όσους αποφασίσουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, αλλά και να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα.

Συγκεκριμένα, hoverboards, δωροεπιταγές και πολλά GB από το CU Around και τα Praktiker περιμένουν τους 3 ταχύτερους του αγώνα. Όλοι οι CU συνδρομητές που θα παρευρεθούν θα πάρουν δώρο 500mb και από μία δωροεπιταγή που δίνει 10% έκπτωση για αγορές στα Praktiker!

Στέλνοντας τη λέξη HOVER στο 54646, οι CU συνδρομητές εξασφαλίζουν συμμετοχή για τους ίδιους και το +1 τους στο πρώτο HoverRace του CU Around.

Το CU Around είναι το πρόγραμμα ανταμοιβής που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των νέων, αλλά και να τους χαρίζει μοναδικά προνόμια και νέες εμπειρίες.

*Το κόστος αποστολής μηνύματος στο 54646 είναι 0,2€/κωδικό. Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές του CU Around, στο cu-around.gr

“Γιατί επικοινωνία δεν είναι μόνο το κινητό!”

Σχόλια