Αν ετοιμάζεσαι να πας για κάμπινγκ οι παρακάτω εφαρμογές θα σου φανούν πολύ χρήσιμες, αφού θα σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι για φανταστικές διακοπές.

Κάμπινγκ

Το Κάμπινγκ είναι ένα “σπορ” που αρχίζει να αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Πέρα από τους καλά μυημένους καμπίστες, οι οποίοι ούτε ν’ ακούσουν την φράση οργανωμένο κάμπινγκ – και για τους οποίους κακά τα ψέματα αυτό το άρθρο είναι παντελώς άχρηστο– υπάρχουν και οι άλλοι. Εκείνοι που είναι φανατικοί του οργανωμένου ή πάνε για πρώτη φορά κάμπινγκ και χρειάζονται κάποιες κατευθύνσεις. Γι’ αυτούς, λοιπόν, ακολουθούν μερικές εφαρμογές που θα τους φανούν αρκετά χρήσιμες.

3+1 εφαρμογές για camping

Camping GreeceΚάμπινγκ


Το Camping Greece, είναι ίσως το πιο χρήσιμο app για όσους αναζητούν πληροφορίες για οργανωμένο κάμπινγκ στην Ελλάδα.  Είναι πλήρως ενημερωμένο για όλα τα εθνικά οργανωμένα κάμπινγκ, παρέχει πληροφορίες τοποθεσίας, τηλέφωνα επικοινωνίας και τα σχετικά site για περισσότερη ενημέρωση. Ταυτόχρονα υπάρχει η παραπομπή στους χάρτες της google, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ενημερωθούν άμεσα για τις χιλιομετρικές αποστάσεις των προορισμών τους.

Ενημερώσου στο GooglePlay

 

Camping Checklist Κάμπινγκ


Αυτή η εφαρμογή δεν περιορίζεται στο οργανωμένο κάμπινγκ, αλλά αντιθέτως μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη και στο ελεύθερο. Το Camping Checklist είναι μία εφαρμογή αποκλειστικά με checklist, δηλαδή λίστες οργάνωσης πραγμάτων, εργασιών κ.ο.κ. Η εφαρμογή έχει από μόνη της μερικές εγκατεστημένες λίστες, αλλά σου δίνει την δυνατότητα να φτιάχνεις  τις δικές σου, να βάζεις υπενθυμίσεις και να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου ή αλλιώς συγκατασκηνωτές.  

Αν είσαι μανιακός με την οργάνωση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λατρέψεις αυτή την εφαρμογή, οι υπόλοιποι συνεχίστε παρακάτω!

Κάμπινγκ

Ενημερώσου στο GooglePlay

 

Camping Κάμπινγκ


Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία τελείως διαφορετική εφαρμογή, η οποία είναι πρακτική μεν, ψυχαγωγική δε. Τουτέστιν, το Camping θα σου προσφέρει όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας πρωτάρης στο είδος: τι πρέπει να πάρεις μαζί σου, πως να στήσεις την σκηνή, πως πρέπει να οργανωθείς από πριν  κ.ο.κ. Η εφαρμογή όμως δεν περιορίζεται μόνο στο πρακτικό κομμάτι, αλλά σ’ αυτήν μπορείς να βρεις σχετικά ψυχαγωγικά βίντεο και φωτογραφίες, για να μπεις το κλίμα πριν ακόμη ξεκινήσεις το ταξίδι σου.

Κάμπινγκ

Ενημερώσου στο GooglePlay

AccuWeatherΚάμπινγκ


Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η πιο χρήσιμη ίσως εφαρμογή για κάμπινγκ, μία εφαρμογή πρόγνωσης των καιρικών συνθηκών. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο καλά οργανωμένος και να είσαι, η πιθανότητα βροχής μπορεί πραγματικά να στα χαλάσει όλα την τελευταία στιγμή. Για αυτό λοιπόν σου προτείνω το AccuWeather μία από τις καλύτερες και πιο έγκυρες εφαρμογές καιρού, παγκοσμίως.
Κάμπινγκ

 

Σχόλια